Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nista se ne sekiraj druze ja prosle godine namerno sejao na taj razmak alega pa dobro bilo(ako vreme posluzi)Posejao sam Neomu 20. 04. planirani razmak je bio na 23.5 ali zbog sejalice koja je sejala uzasno ispalo je da je razmak u redu nekih 17cm pa sada ne znam sta da radim? da je ostavim tako pa sta joj Bog da ili da je na neki nacin proredim?
išao sam litar po hektaruKoju dozu pulsara si išao?
Sinoc je normalno izgledao,mozda malo nakostresio lisce ali pregrmece to.Evo kako je moj otpustio listove,malo ga komsija okupao.nemam pojma i ja prvi put radim sa pulsarom i nisam išao da vidim da li je možda i moja neoma požutela ali ako je posle prskanja bilo hladno moguće da je promenila boju meni je tako 684 ultra pobeleo jedne godine posle prskanja fokusom jer je posle prskanja bilo hladno ali se na prinos nije odrazilo jer sam te godine imao kukuruza kao nikada do tada
a mislim da nema potrebe da odeš i sa 0.4 l/h ali vodećeš kada odeš na njivu
Ja sam radio 0,8l/ha.Iću posle vikenda da vidim situaciju i treba li da idem još jednom sa 0,4l/ha.Jutros me sreo kolega i kaže da mu je neoma gadno požutela od 1l/ha.Prvi put mu je da radi sa pulsarom pa se jako uplašio.