Suncokret 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako bi veceras prskao ja mislim da bi ti se komsija najvise obradovao,on bi repu vec izvadio.

hehehe bio ja jutros u 6h na njivi u selu nije duvao toliko a tamo traktor da prevrne al duva od komšije ka meni :osmeh:inače bi mi tražio one pare što mi dade za dve godine uzurpacije zemlje :haha: izvinjavam se za :off_topic:

i koliko praviti pauzu između Pulsara i Fjuzilenda obzirom da se nesmeju mešati
To pitanje i Mene Muci,Ja bi prskao 0,5 L pulsara i 1,2 L fuzilejda po hektaru,Neko kaze da sme da se mesa.Neko kaze da nesme ko je upravu?I ako nesme kolko mora da prodje od prskanja do prskanja?Mene najvise Sirak iz rizoma muci.

Posejao sam Neomu 20. 04. planirani razmak je bio na 23.5 ali zbog sejalice koja je sejala uzasno ispalo je da je razmak u redu nekih 17cm pa sada ne znam sta da radim? da je ostavim tako pa sta joj Bog da ili da je na neki nacin proredim?

Posejao sam Neomu 20. 04. planirani razmak je bio na 23.5 ali zbog sejalice koja je sejala uzasno ispalo je da je razmak u redu nekih 17cm pa sada ne znam sta da radim? da je ostavim tako pa sta joj Bog da ili da je na neki nacin proredim?

Nista ne diraj.I ja sam tako "nastradao" prosle godine.Imao sam 2.5kj posejanih na 16.5cm pa je na kraju bilo 21mc/kj.:cool:
Malo su bile manje glave

Armoni,parcela nije prskana,posle setve a pre nicanja,ostale koje su prskane nemaju sirokolisne trave,sto je dokaz da je Gardoprim ipak uradio poso uprkos suvom vremenu.Ovde za par dana moram da spartam,a verovatno ce i zagrtanje morati da dobije.
fotografija06591.jpg

fotografija06601.jpg

ja sam uzeo vec Ekobooster 2...kazu ide prva prihrana od 3-7 lista i druga kad se sklapaju redovi....verovatnu cu samo jednu odraditi, videcu jos...

Idem da izvidim situaciju na njivi, mi smo malko zakasnili sa setvom, a kise nije bilo vise od mesec dana,a verovatno je da je nece skoro biti, pa ce folijarna prihrana biti neophodna.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

E to je taj Kondi, sejan 25.04. bez prskanja "na crno".

Ja cu moj suncokret kanda morati da presejavam Neoma sejana 16.04 nikla svega 60% posejana malo plice i ostala u suvome dajem joj sanse do petka a onda sve nanovo! :: Само бес ::

Ja sam 237 evra placao samo seme. Od otrova sam uzeo Terbis i Acetohlor i oprskao odmah posle setve i nema korova, ono sto je bilo susi se polako. Pulsarom cu da prskam kasnije ako krene korov do cetvrtog lista.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh