Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze ja ne znam gde ti sejes suncokret ali kod nas na gradnulickoj strani 4 gazdinstva samo seju sunokret tako da govora o nekim vec povrsinama nema...Prskamo u split varijanti tako da je prvi put opskan juče, drugi deo verovatno u četvrtak. Inače kod nas ima suncokreta nasejano u velikim količinama, biće jedno 3 dinara/kg.
neko vec probao mesati pulsar sa fusilade-om?Ja vec godinama radim clearfield ,ali po nekoj literaturi mesanje izaziva gubitak cca.300kg zrna po hektaru
Druze ja ne znam gde ti sejes suncokret ali kod nas na gradnulickoj strani 4 gazdinstva samo seju sunokret tako da govora o nekim vec povrsinama nema...
- - - - - - - - - -
Prosle godine sam mesao ali nisam primetio da je bilo nekih gubitaka. E sada da nisam prskao mozda bi bio veci prinos ko to zna
Zar vam je toliko problem napraviti 2 dana razliku u prskanju Pulsarom i Fusiladom? Potrosicete maks 1l/kj goriva vise i znacete da ste dobro uradili.