Dragan18
Član
Jedna do dve nedelje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolika doza je totala ok da je suzbijem?
To sto si ti uradio i treba tako da se radi.Inkorporacija treflan,trefgal ili nesto slicno,zaustavlja dosta sirokolisnih korova i ne zavisi od toga da li ce pasti kisa.Losa strana je to sto u slucaju presejavanja mozes da sejes samo suncokret ili soju jer za kukuruz moras cekati oko 30 dana nakon primene.Imam jedno pitanje za poznavaoce... Prve godine sejem suncokret pa je sve ovo novo za mene do sad sam uradio pripremu a pre same pripreme sam uradio prskanje sa Trifusalom (tako nesto) i sad me zanima koliko treba vremena da prodje od tog prskanja da bi mogao da sejem i koliko naj kasnije smem da posejem a da daje nekih pozitivnih rezultata... Njiva nije nesto zakorovljena (samo malo uglavnom neki sirokolisni korovi malog rasta).. Zanima me sta posle setve da uradim prskanje na crno ili ne??? Svaki savet je dobrodosao... Posavetujte me na bilo sta na sta treba da obratim paznju.. Hvala puno unapred....
ja sam prvobitno na toj parceli planirao da sejem kukuruz pa je zato bačeno toliko đubreta ali je ispalo drugačije inače za suncokret ne bih toliko bacio đubreta a inače mi kukuruza rodi 6000-7000kg po kj@pidikanac...koliko tebi rodi kad bacas toliko djubriva na jutro???
Imam jedno pitanje za poznavaoce... Prve godine sejem suncokret pa je sve ovo novo za mene do sad sam uradio pripremu a pre same pripreme sam uradio prskanje sa Trifusalom (tako nesto) i sad me zanima koliko treba vremena da prodje od tog prskanja da bi mogao da sejem i koliko naj kasnije smem da posejem a da daje nekih pozitivnih rezultata... Njiva nije nesto zakorovljena (samo malo uglavnom neki sirokolisni korovi malog rasta).. Zanima me sta posle setve da uradim prskanje na crno ili ne??? Svaki savet je dobrodosao... Posavetujte me na bilo sta na sta treba da obratim paznju.. Hvala puno unapred....
ili fokus ultrap.s. rizomski sirak ne skida, za to će ti trebati npr. Selekt Super ili Kletox ili Fusilade Forte