Suncokret 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je neko sejao Armoni i Delfi?Kako se pokazao?Narucio sam njih i Kondi(za njega znam da je dobar).
Armoni kao i Kondi srednje kasni,dosta veliki potencijal rodnosti ali mislim da je samo za bolju zemlju!On je mozda i najstandardniji sto se prinosa tice,pogledaj u ogledima na prvim stranama sto je postavio @Garisa,on je na svim lokalitetima bio standarno dobar u TOP 3 hibrida,samo sto je malo zastupljen!Po mom misljenju on ce i iducih godina biti sto vise sejan...Da li ga je neko od clanova imao?!Voleo bih da podelite iskustva,posto se u celoj temi Suncokret 2013 ne pominje,a mislim da zasluzuje!

Neoma, al zapravo u ovom rejonu bilo koja singenta ili lg daju vise od barola. Neznam sta se desilo s barolom, nekoliko godina je bio neprikosnoven,a sad ::lose::

LG 56.35 nema nigde da se nadje a poslednje dve godine jako se dobro pokazao u mojoj okolini!!!...cekam jos kondi da stigne , kuci dopremeljena neoma i barolo,

LG 56.35 nema nigde da se nadje a poslednje dve godine jako se dobro pokazao u mojoj okolini!!!...cekam jos kondi da stigne , kuci dopremeljena neoma i barolo,

U Zrenjaninu u timusu su imali ali je moralo da se naruci ranije, sve je prodato....p.s. svake godine smo samo kod njih nasli lg suncokret i kukuruz koji smo hteli.

Pozdrav svima nov sam na forumu i ove godine bih sejao 50ari suncokret beli ili sareni za ishranu ptica.Ima li neko seme za prodaju posto se semenski suncokret prodaje samo u velikim pakovanjima.

Pitanje za strucnjake, posto vidim da svi dugogodisnje sejete suncokret.Dali bih mogao da sejem malu povrsinu sa domacim semenom suncokreta i cime se zaprasuje.Unapred hvala.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh