savato
Član
Ja moj necu vrsti jos mesec dana sigurno!Da li si čuo,kako je rodio ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja moj necu vrsti jos mesec dana sigurno!Da li si čuo,kako je rodio ?
Da li si čuo,kako je rodio ?
A ovi sejani posle 1 maja ?!Ja ne smem da se kladim i necu da tvrdim ali imam presevani suncokret 8 maja mislim da ce biti rekordno!A i ovaj 27-28 april je za sada najlepsi u tom delu atara!LG 56.65 je u pitanju...Kantar ce da pokaze jos mesec dana pa cu znati,ako ne i jace od mesecJa smem da tvrdim da će suncokreti(kod mene) sejani 26-27.03. biti bolji nego oni sejani posle 15.4.
Ja sam posle današnjeg razgovora skoro siguran da će cena biti oko 50 din/kg čak i nešto jače u zavisnosti kod koga se preda.Neke zadruge i deo zarade koji dobiju na količinu podele sa svojim seljacima i to može biti ta razlika od 1-2din/kg u plusu.
Ma ja sam zadovoljan i sa 2000kg JUS-a po k.j s obzirom da nisam gram djubriva bacio,a planirao sam...savato nek bude 2500kg po lancu i nemora vise pa nismo bas toliko alavi.
Znas kako Rale,da nije snova...Prosle godine sam izvukao prosek 1950 kg po k.j bez djubriva,a bila je godina...Ova neka bude i 10% manje opet sam zadovoljan i da bude cena 45-46 din to je OKMomci skromni ste nema sta!Nek vam se snovi ostvare.