Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Milosa sam mislio
Nesto mi rano da vec sad zri,mozda malo i prinudno...Ako je tako onda ce oko 15-og avgusta uveliko da pocne zetva a to je za 2 nedelje!Mora da ga neka bolest spopala,ali ona uglavnom ide kada su kisne godine,kad je susna bude zdrav i daje bolji rod...Vaga ce da kaze sve,ubrzo cemo znati...Savo,
Možda su pojedine biljke bolesne .Jedan pojas na bregu preko cele parcele je počeo da zri ,znači uskoro će i ostali.Ovo je kondi sejan 12 IV . Video sam parcelu u istom delu atara koja je sejana ranije ,ima 50% biljaka sazrelih.
Ако ти је ово "ди која ружа оборена" онда мораш ићи код Сеље да ти поправи вид.Brolo di koja ruža oborena.
Pa drugacije i ne moze samo kukuruznim...I polako da sto vise moze da podigne i uvuce,ako ne istruli stabljika do tad pa pocne da se otkida i ispada mimo adaptera...Ove suncokrete što su oborene nije bolje skidati sa kukuruznim adapterom?
A moj sa 400 kg izgleda kao ovaj tvoj korov sto se probija u donjem desnom uglu. Ma izgleda jos gore, da nema onu glavu na vrhu, mnogi ne bi ni prepoznali koja je biljka u pitanju.Moj NK Adagio bez grama djubriva, sejan 10 aprila.