Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Meni je LG opasno obecavao, a onda ga nesto susa smlatila. Neoma kasnije sejana i ne izgleda lose, a ako bi pala malo jaca kisa, to bi bio pun pogodak, jer je tek pre neki dan pocela da cveta.
Kao da gledam moje suncokrete. Mada ruku na srce, moji su uglavnom kao ovi tvoji pocetni (ako su tvoji), ima pomalo zelenog i malog lista. Koji je hibrid? Nesto mi izgleda gusto.
Kratko je to kolega. Citah neki ogled i primeni Reglona, i oni su to radili od 7 dana zavrsenog cvetanja pa sve do 42 dana od kraja cvetanja. Pa zakljucujem da treba malo vise. Mada je vrlo diskutabilna ta granica pocetak-kraj cvetanja.
70-80% glava su ove velicine ali najveci problem je malo redji sklop od recimo 45-50.000 po hektaru.Videcemo koliko ce uspeti da nadomesti gresku u podesavanju masine,jednu njivu sam presejao 8 maja i taj je sad u cvetu i pun pcela...Bas cu videti razliku u prinosu i da li sam pogresio sto sam ga presejao,taj je bio kao i ovaj prvi na slikama sto se tice sklopa! Ovaj sa slika izgleda najlepse u tom delu atara!
Gotovo sam siguran da nisi pogresio s tom kasnijom setvom. Pratim vec par godina parcele sa suncokretom koje se kasnije poseju, i skoro po pravilu presisaju svaki drugi suncokret.
sad sam razgovarao sa čovekom koi mi kaže da će u Bavaništu otkupljivati suncokret po 55 din. ako on laže mene i ja lažem vas inače radi se o čoveku koi ima svoje silose i bavi se otkupom