Suncokret 2009

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko znam ako nije rimi ili slican protiv ambrozije i cicka sad moze motika.

Dragan18 je napisao(la):
to je za sirak cini mi se ... ali sta za ambroziju ...

Agil je za sirak. A za ambroziju nema pomoci. Samo cupanje ili kopanje

_________________________________________________Post je spojen: [time]1242678286[/time]_________________________________________________
kiraj je napisao(la):
Koliko znam ako nije rimi ili slican protiv ambrozije i cicka sad moze motika.

Ne pomaze ni ako je Rimi jer ni on ne moze da se prska kad je visok 20-30 cm

Agil u suncokret? :sta: Jes da ga nisam koristio pa neznam ali.... :sta: Ja preporucujem TITANIC!

Dragan18 je napisao(la):
sa cime prskati suncokret protiv ambrozije i sirka iz semena ? suncokret je 20-30 cm visok. :ppozdrav: cekam odgovore ako mi veceras odgovorite sutra se ide u akciju ;) :cao:
Suncokret ne radim,ali evo prema literaturi u samom opisu primenljivih preparata javlja se kontradiktornost.U pitanju je Lontrel-100. Po opisu primenjuje se u psenici,jecmu,kukuruzu,s.repi, i ulj.repici i ne pominje se suncokret,ali pod:preparati za suncokret se pominje i suzbija jednogodisnje i visegodisnje sirokolisne korove medju kojima je i ambrozija. Tri puta proveri !!!!!!!!!!!

NEMOJ LONTREL NI SLUCAJNO!!!!!! Ja Lontrelom unistavam samonikli suncokret u secernoj repi!

suncokret Syngenta-Arena

_________________________________________________Post je spojen: [time]1243506307[/time]_________________________________________________
ova psenica levo je moja a i kukuruz desno ovde u komadu imam 10 jutara
_________________________________________________Post je spojen: [time]1243506410[/time]_________________________________________________

Pa kod nas ni pilotu na spartacu nesmes da nosis rogonju jer ce nakraju da isece....

Jeste vala rogonja od pilota a i vozača napravi aždaje.Pre par dana brat i drugar špartali kukuruz i zovu da im donesem ladnog jelenka ja blizu njive a nešto leti po njivi a oni se nasaugovali 539 i imt špartač 3-om brzom pun gas a za divno čudo nisu isekli ni jedan :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh