Suncokret 2009

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas zecevi naprave rusvaja! Za 2-3 dana opasu celu parcelu od 5-6Kj

drugaru popci popasli jutro. znam sta popac moze da uradi, ali ovakvu apsolutnu stetu jos nisam video!nije ostalo 10%! pada presejavanje...ali kukuruzom...na 3 metra, video sam 5 komada...

KishRobert je napisao(la):
ne smem da pristupim. :sta:

Kad ti otvori stranu klikni na link da poplavi i stisni enter :cao:
_________________________________________________Post je spojen: [time]1240256558[/time]_________________________________________________
Moj je za sada dobar, posejano 5 jutara NS 111 7 aprila.

ja isao moj da vidim danas,neravnomerno nikao,ima gde u redu nema nista po 20 metara,a seme u zemlji i nekrece da nice,suva zemlja ko barut evo upravo konacno kisa,pa ce mo da vidimo da li klijavost mozda koci

Evo jedne od mojih njiva sa NSH 111 sejano 28.03.
I ostali suncokret mi je u istom stanju jer je sejan istog dana ,a i hibrid je isti.Malo mi se čini da je lošiji na kukuruzištu i ujedno ima i više trave poput sirka i muvara.

moj sklop je isto takav samo su mi zecevi sejbali jedno 3% to smo danas usijali ........ nema trava ma ekstra samo da raste

a lupio sam 3 % sta znam .... :haha: bilo je mestimicno gde je pojeden od strane zeceva na jednom mestu 10 tak redova po 8 m metara cak je jedan red do psenice skroz pojeden a bilo je i na dva tri mesta po 3 metra

sa cime prskati suncokret protiv ambrozije i sirka iz semena ? suncokret je 20-30 cm visok. :ppozdrav: cekam odgovore ako mi veceras odgovorite sutra se ide u akciju ;) :cao:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh