Kremator
Član
Poslednja slika, sta je ovo na sredini? kao da je nesto za rol bale .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo vitlo koje si postavio nema reduktor i koliko vidim bas je brzo. Te traktore sto pise da je za njih (15-35ks) ima da gusi i sa manjim teretima. Tajfunovo vitlo od 5,5 t ima reduktor.Drugari, kada vitlo ima reduktor, pa brzina namotavanja sajle je 0,63-1,19m/s, sta to znaci u praksi?? Radi se o vitlu Tajfun EGV 35 A, zadovoljstvo kosta 1600e...
Da li ima rucicu kojom se regulise brzina namotavanja sajle ili to zavisi od brzine kardana??
Hvala za info...Brzina namotavanja sajle zavisi od precnika bubnja, kada je sajla odmotana do kraja i pocne se vuci trupac brzina sajle je najmanja, znaci 0,63 m/s, kako se namotava sajla precnik bubnja se povecava tako se povecava i brzina namotavanja sajle.
Ovo vitlo koje si postavio nema reduktor i koliko vidim bas je brzo. Te traktore sto pise da je za njih (15-35ks) ima da gusi i sa manjim teretima. Tajfunovo vitlo od 5,5 t ima reduktor.
Koji traktor je u planu sa ovim vitlom?
A šta kažeš na herkulesovo vitlo ja je imam.Aj landini bolje se ne javljaj ti ćeš da mi rečeš a ja ga imam kući i vukao sam .
Radi na njega ko od šale a diže i debele bez po muke digne prvi kraj metar.
Ti nisi još vidio vitlo uživo a kamo radio s njime da nema youtubea ne bi znao savjetovati.
Je al nez bolje ti uzet malo jače vitlo bar ono od 4,5 tone tajfunovo
Gledao ih neki dan na sajmu opreme koliko hoćeš samo ko to može platiti