Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledao juce malo oglase za vitla pa naletim na ovo IGLAND za koje pise da je 10t, sto mi deluje malo mnogo. Jel vidjao neko takvo vitlo da je 10t? http://www.polovniautomobili.com/prikljucne-masine/7161153/rabe-vitlo
Isto tako naletim i na ovu skalameriju http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/2186316_AGCO_MASSEY_FERGUSON_KMB-ERW_2000_god/?cena=low
Sta je ovo uopste? Vidim pise da je vitlo i ono 10t, ali sta ce mu tockovi i kako ce ono da se zarije u zemlju sa tockovima?
Ma da si ti ziv i zdrav, auspuh se kupi nov, a prikolici sigurno nije nista.Ja juce izvrnuo prikolicu, unistio auspuh na traktoru itd ...
Slika? Kako si auspuh dokacio? Jel onaj ispod traktora?
Ovde kod mene se najvise koriste takva "fiksna" vitla i to bez lamele. Samo za jednog coveka znam da ima to vitlo sa lamelom, ali ga nisam pitao kako mu se pokazalo. U principu su ona najbolja za rad, ali su nebezbedna i to mi se kod njih ne svidja. Dobra su jer ne smetaju za prikolicu i ne propinju traktor, a nisu ni skupa. Ali su mnogi prevrtali traktore sa njima i kidali sajle, mislim na ova bez lamele. Sa lamelom je sve bolje, ali meni ipak nije prijatno da ja sedim na traktor i gledam pozadi u drvo koje vitlam, a prednji kraj skakuce i moze da se prevrne. Obavezno napravi neki zastitni ram na traktor ako odlucis da mu nabacis fiksno vitlo.A jel ima neko ona pravljena vitla sto se srafe na traktor? Vidim dosta ih prave u Kraljevu, sa lamelom kostaju do 550€. Zanimaju me iskustva, kakva su u radu i td?
DZogi aj bas postavi slike, a moze i snimak da vidimo tu spravu.Samo da se usaklasim sa ovim tel pa da postavim slike da vidite sta je drug uzeo,rucni rad,sprava kao sat.Bez lamela i ostalih zezancija,
Ja se iskreno nadam da je jace jer sve i da vuce, ako je samo 3,5 t onda je mnogo skupo. Narednih dana cu da svratim da pogledam o cemu se radi i za koliko ce da ga da.Aco moguće da je jače to su ona vitla iz serije eco,a i da je 3.5 t nema veze ako imaš jači traktor vuče ono i više nego što mu oni propisali.
Jel ovo tvoj traktor i vitlo? Po meni ovo i nije sporo ako je 3. brzina. Za debela drva dusu dalo, a kad su tanja kacis po 2 komada ili ga ubacis u 5. brzinu.Evo jedan snimak kako radi,mislim da je ovo u trecu ili cetvrtu brzinu preko menjaca, nisam siguran
Samo da se usaklasim sa ovim tel pa da postavim slike da vidite sta je drug uzeo,rucni rad,sprava kao sat.Bez lamela i ostalih zezancija,