dobrodol
Član
Čestitam...e i meni nikla trava jel mogu sa monosanom da je prskam?
A zbog čega bi je prskao monosanom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čestitam...e i meni nikla trava jel mogu sa monosanom da je prskam?
Ako vreme ovako nastavi s kišom, a toplo, dosta brzo ima da naraste.popanac i cicak se pojavio njiva je prljava i nesme 30 dana da se kosi posle prskanja jer je otrovna trava za zivotinje,jel za koliko vremena trava narasti za kosenje?
Sva eventualna pitanja koja bi hteo da postaviš u ovoj temi, odgovore na njih već imaš, isto u ovoj temi...Ovako. Imam par pitanja, nikada nisam sejao sudansku travu ali bih probao. Dali je on jednogodisnja ili visegodisnja biljka i koja sorta je najbolja za seno?
Izvinjavam se, nisam listao od pocetka. Hvala i cujemo se.Sva eventualna pitanja koja bi hteo da postaviš u ovoj temi, odgovore na njih već imaš, isto u ovoj temi...Jedan savet, prvo pretražiš temu koja te interesuje, jer velika većina pitanja je već postavljena i dati su odgovori na ista...Većinu iskustava i fotografija sejanja, nicanja, prve i zadnje koševine, za seno ili u zeleno...Kada pročitaš ovu temu od prve do poslednje stranice, ako budeš imao nekih nedoumica oko gajenja ove biljke (u šta sumnjam) biću ti na raspolaganju (a verujem i ostali članovi) za odgovaranje na tvoja pitanja...Srećno!!!
proslogodisnji snimak siliranje za dnevne potrebe.
Ja cu u moj sudanac da pustim riblju mladj, da je opase. Steta da propadne, da se ne pokosi, a nemam adekvatnu masinu za to (amfibiju).