Pa sta sam cekao nisam nista cekao imam ja moju njivu koja je djubrena za sudansku travu ovu sam njivu uzeo kasno jesenas tj nema ni mesec dana.Ovo je pilece djubre cela farma na njivu i ceka se jedan lep dan da se to zaore inace je njiva prve kategorije kraj morave tu su inace baste.Ima dve pumpe tj cevi za navodnjavanje.Ova prikolica je bila moja i doterana je iz Hrvatske dovde ima oko 300 km,na sebi je nosila traktor jednoklipac ruski DT20 oko 2 tone tezak i pored njega pola caletove kovacke radionice.Sto je najkrvavije vuko je tamic van svih propisa i pravila.Na kraju smo je prodali morali smo i sada taj farmer je unistio a nece da mi je proda.Sila za ovakve stvari
- - - - - - - - - -
Inace kod nas se djubri cele godine jer ima oko 40 farmi pa kad se mora izdjubriti tada se izdjubrava.Ja njemu slamu on meni plati radnike ja uzmem 10 litara loze i to je to.Doduse ovo je predjasnja tura i podloga ispod je piljevina ali sledeca ide na slamu.Radnici kostaju 1500 po glavi i dvojica izdjubre za dan.Cetiri prikolice dve vucem dve tovare.Neznam ovaj Lifam na sta se odnosi ja neznam ona metalna koja je marka za koju sam pricao da je moja bila.Mi smo je ofarbali u braon-oker boju davne 1994 godine otada niko nikad dinar nije ulozio u nju.Zalost inace je metalni patos stranice su jake (bile).Sada nema ni jednu dobru sarku,vazdusne kocnice da i ne pricamo,gume nedaj boze,ruda lomljena pet puta.Lim se podigao na sastavima patos mislim.Samo sto ide i moze puno djubra da primi inace zalosno kad klekne sledeci put onda joj nema spasa a ko rikne gibanj ili sasija onda imam sanse da je vratim u zivot a dusa me boli za nju.