Subvencije za tov svinja 2014

Jel znaš možda za koji datum ti je to isplaćeno?

Ja sam zvao prosle nedelje u vezi subvencija za 2014 i 2015 receno mi je da je 2014 prebacena u ''javni dug'' i da ce biti isplaceno u ovim ratama sto je najavljeno,znaci sad krajem februara ili krajem marta...a 2015 sto sam poslao samo zahtev bez pratece prijemnice i uverenja-da cekam da se zahtev obradi i da cekam da posalju zahtev za dopunu.Za divno cudo izrazito ljubazna gospoda za telefonom,sto ne mogu reci i za gospodu iz sapca kad sam ranije zvao.

To su ista gospoda koja su radila i u Sapcu, samo su presli u Beograd. Znam jel mi tetka radi u Agrarnim placanjima

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Mozda je onda moja tacka pucanja malo visa,dok sam imao strpljenja da mi govore da se ne plasim i da cu svoje dobiti.

Ja sam zvao prosle nedelje u vezi subvencija za 2014 i 2015 receno mi je da je 2014 prebacena u ''javni dug'' i da ce biti isplaceno u ovim ratama sto je najavljeno,znaci sad krajem februara ili krajem marta...a 2015 sto sam poslao samo zahtev bez pratece prijemnice i uverenja-da cekam da se zahtev obradi i da cekam da posalju zahtev za dopunu.Za divno cudo izrazito ljubazna gospoda za telefonom,sto ne mogu reci i za gospodu iz sapca kad sam ranije zvao.

na koji broj si zvao

OOO pa konačno da se i kod mene nešto dešava... Ostali su mi dužni još iz maja 2015 i decembar 2013...

I meni je leglo za 38 komada predato negde u prvoj dekadi novemabra imam jos od 28.12.2015

Danas legle pare za deo subvencija . Predato krajem oktobra. Nadam se da ce i ostalo biti ubrzo :)

Nazad
Vrh