Subvencije za tov svinja 2014

Al biće zaveden da je primljen ali nepotpun i onda to možeš da odugovlačiš dok ne dobiješ papire. Kad dobiješ papire onda je zahtev u potpunosti validan i još bolja stvar je to da je zaveden u 2015. Probaj

...a dopunu poslati cim stignu papiri iz klanice ili cekati dok iz ministarstva posalju da je nepotpun?

hoce ali poslaji sa povratnicom-preporuceno,tako ce i oni i ti imati u vidu kada si predao i taj se datum gleda kao datum predaje.tako sam ja prosle godine poslao 31,12,2014 i taj se datum vodi,ali i dalje neisplacen,jer je nedostajala specifikacija i poslao sam ali i dalje nema isplate,kazu kad sam nazvao da ocekujem oko nove godine.

Ja od oktobra cekam iz klanice prijemnicu::jako_besan::.Posle stooo tel. poziva:klanice, mesare,veter. inspektorke, nacelnice veterinarske uprave....navodno sutra ce predati inspektorki je..ni papir da udari pecat. I niko ne snosi odgovornost, vec prebacuju krivicu jedni na drugog.

Pa to ni oni ne bi znali da odgovore!..Moze da prodje i vise od pola godine.

Ljudi ja resio problem sa onim sto sam slao pred novu godinu.ako neko hoce da ubrza tj.da nemora da ceka od uprave zahtev za dopunu evo br.telefona gde ce dobiti sve informacije i ubrzati dobijanje subvencija i za divno cudo su veoma ljubazni.

0113020115

A sta si resio? Kakva je procedura? Misle li platiti? Ja jos nista nisam resavao,ni za 2014 dobio pare nisam!

A sta si resio? Kakva je procedura? Misle li platiti? Ja jos nista nisam resavao,ni za 2014 dobio pare nisam!

Pa resio sam to da nemoram cekati njih da mi posalju zahtev za dopunu dokumentacije.
A ja sam dobio sve za 2014 i nisam siguran dali su dali avgust ili septembar od prosle godine.
Imas broj nazovi pitaj sta je sa tvojim subvencijama ko pita ne skita :osmeh:

Nisi dobio za zahtev od maja meseca prošle godine? Kako to?
Na prošloj strani imaš post gde sam napisao da sam u avgustru predao pa dobio u oktobru.
Zovi upravu i vidi šta se dešava i zašto nisi do sada dobio

Подносилац захтева за остваривање права на подстицаје у сточарству за тов свиња, остварује највише за 10.000 грла товних свиња(изменом правилника за подстицаје за тов овај услов је обрисан. Измењени правилник је објављен у „Службеном гласнику РС”, број 9/16 од 05.фебруара 2016. године). http://www.mpzzs.gov.rs/download/Pravilnici/4827016.0064.6-1.pdf
Ovako se potpomažu poljoprivrednici :svinja:

Подносилац захтева за остваривање права на подстицаје у сточарству за тов свиња, остварује највише за 10.000 грла товних свиња(изменом правилника за подстицаје за тов овај услов је обрисан. Измењени правилник је објављен у „Службеном гласнику РС”, број 9/16 од 05.фебруара 2016. године). http://www.mpzzs.gov.rs/download/Pravilnici/4827016.0064.6-1.pdf
Ovako se potpomažu poljoprivrednici :svinja:

Ovo nisu obrisali zbog nas ovde na forumu već zbog TAJFUNA i Teenes-a. E tu odoše pare od ratarskih subvencija.

Uplaćeno mi danas nešto od subvencija za tov svinja(verovatno što je obrađeno) iz 2015 god. a još 116 kom. iz 2014 nije.

Nazad
Vrh