Subvencije za tov svinja 2014

Onda mene preskocili, imam poslato 15. decembra. Ako me iz nekog razloga odbili poslali bi bar nesto. Moracu da pozovem u ponedeljak.

Danas mi javio prijatelj da je dobio subvencije za tov svinja. Predao je 06.02.2016.
Meni doduše još uvek duguju one od pred Novu godinu.

Ja sam zvao kažu ima me primljeno 30.12.15 "Nije jos uvek obrađeno" pre nego sam pitao odkud znate kolko zahteva imam ako nije obrađeno prekinuli su vezu.

Danas dobio poziv za ispravku za zahtev od 25.12. Mamu im njihovu, ovo je već treći put da mi traže neku dopunu i ispravku a ni za jedan zahtev koji sam slao ispravke nije uplaćeno. Imam jedan iz 2013... ::jako_besan::::jako_besan::

Aj da čujem, jel imao neko primer da su mu slali da ne valja zahtev a da je posle slao ispravku a DA SU MU UPLATILI?

Mi smo imali na jednom zahtevu 152 komada medjutim 52 su utovareni u susednom selu u zadruzi uzela ista klanica kao i ove ostale, i vet.insp. napisao na prijemnici da su svinji preko posrednika tj zadruge. ( to je bilo 2014 god.) i prosle godine u ovo doba nam posalju da su uzeli u razmatranje zahtev i da se to ispravi, medjutim vet. kaze ja sto sam jednom potpisao to vise ne menjam. i onda oni kazu da onda napisemo pismeno da se dobrovoljno odricemo tih 52 komada,i da ce onda nastavititi sa obradom. tako smo i uradili i pare dosle tek pre mesec dana . a kad onda da cekam za svinje iz 2015 godine? na sveti nikad?

Danas dobio poziv za ispravku za zahtev od 25.12. Mamu im njihovu, ovo je već treći put da mi traže neku dopunu i ispravku a ni za jedan zahtev koji sam slao ispravke nije uplaćeno. Imam jedan iz 2013... ::jako_besan::::jako_besan::

Aj da čujem, jel imao neko primer da su mu slali da ne valja zahtev a da je posle slao ispravku a DA SU MU UPLATILI?

Meni su dva puta vracali a nakon toga kada je sve bilo ok i uplatili za pola godine.
A ovo kako ide kilavo da poludis.Cekam i ja za 30,12,2015 jos,ali i tamo ce biti dopune jer nisam poslao prijemnicu nego samo zahtev jer prijemnica nije bila gotova jer sam tovario 27 mog.Videcemo sta ce biti.A ove godine imam poslato u aprilu i danas saljem jos.

Danas dobio od uprave da podnesem ispravak za papire koje sam predao 30.12.2015. Ono sto sam poslao samo zahtev bez prijemnice i uverenja.Sad videcemo koliko se opet ceka do uplate.

Danas dobio od uprave da podnesem ispravak za papire koje sam predao 30.12.2015. Ono sto sam poslao samo zahtev bez prijemnice i uverenja.Sad videcemo koliko se opet ceka do uplate.

Evo uplatili,sve da ne poverujes koja brzina :D El dobijao neko za ovu godinu,ja imam u martu,aprilu i maju poslato.

Ja imam tri ispravka, jedam iz 2013, i dva iz 2015 i još ništa nije uplaćeno...

Nazad
Vrh