Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imalo je ljudi koji su imali takav slučaj. Bitno je da si na potvrdi o prijemu (roze karton) napisao šta je sadržaj pošiljke. Drugi korak je da se upravi za Agrarna plaćanja obratiš pismeno i da navedeš da si poslao, a da su ti telefonom rekli da nisu primili (Ime i prezime sagovornika). Sigurno će ti tražiti da ponovo pošalješ, za taj korak se iskreno nadam da si kopira sve pre slanja, ja sam se jednom opekao, posle toga sve kopiram posle svakog postupka, slanja u inspekciju na overu ili slanja zahteve, sitna para a spasi mnogo živaca.Pre neki dan zvao da pitam kad ce isplata za 2013i2014 god sluzbenica mi kaze da ce biti uskoro za 28komada,a za 17 iz 2013 i 36 iz 2014 godinu nisu dobili zahteve.Evo sad zovem Sabac oni me upucuju na Beograd i obrnuto. Pisma sam poslao u Sabac imam potvrde od pisma sto sam poslao,na internet vidim [pismo sa pracenjem] da su uredno primili ,a oni tvrde da ih nisu primili ,dali je neko imao ovakav slucaj??????????
a sta ako si ti kupio prasice u avgustu i oni stignu u novembar - decembar i dobijes prijemnicu recimo u decembru i posaljes im sve sto treba a nisi uveo u domacinstvo toliki broj svinja,recimo prijavio si 40 a prodo si 250 kom . i dobices subvencije samo za 40 kom ?Ma da, procitao ssm pravilnik.
.trebalo je do 31-pg marta ili aprila dostaviti promene. Ja sam kriv, trebalo je da upozorim caleta da upise. Taj previd ce me kostati 47000 din.
a sta ako si ti kupio prasice u avgustu i oni stignu u novembar - decembar i dobijes prijemnicu recimo u decembru i posaljes im sve sto treba a nisi uveo u domacinstvo toliki broj svinja,recimo prijavio si 40 a prodo si 250 kom . i dobices subvencije samo za 40 kom ?