Subvencije za tov svinja 2014

Nije bitno koliko je na jednom pasošu - prijemnici bitno je da jedan zahtev bude za 10 i više svinja.

- - - - - - - - - -

Legle juče subvencije predate 8.8.2014. Danas ih već nema, koja je to magija.

Ja još nisam dobio iz decembra 2013, a iz 2014 imam 3-4 zahteva ni od toga jos ništa.... ::jako_besan::

ja predao 3,11 i kazu zahtev obradjen...to me bas i ne zanima,nego gde su pare to niko ne obecava?da im zaracunam kamatu ko ovi za odvodnjavanje i porez sto ce?...nisam dobio nikakvu drugu informaciju sta je sa zahtevima iz decembra.

E sad ovako, ove godine jos nisam predao ni jedan zahtev za subvencije.
Na jednoj prijemnici imam 33 kom prosek 129 kg,
na drugoj 31 kom 130 kg,
na trecoj 13 kom 134 kg.
Imam da prodam za dve nedelje 12 kom i gledacu da im prosek bude do 110 kg.
Da li vazi ono pravilo da se subvencije ostvaruju ako su svinje u proseku teske od 90 od 130 kg. Ako vazi ja ne bih mogao da ostvarim subvencije za ove preko 130 kg.
E sad ako sacekam ovih 12 kom i sve predam na jedan zahtev prosek bi bio oko 127 kg to je u klasi.
Mene zanima da li gledaju prosek sa zavteva ili za svaku prijemnicu posebno?

E sad ovako, ove godine jos nisam predao ni jedan zahtev za subvencije.
Na jednoj prijemnici imam 33 kom prosek 129 kg,
na drugoj 31 kom 130 kg,
na trecoj 13 kom 134 kg.
Imam da prodam za dve nedelje 12 kom i gledacu da im prosek bude do 110 kg.
Da li vazi ono pravilo da se subvencije ostvaruju ako su svinje u proseku teske od 90 od 130 kg. Ako vazi ja ne bih mogao da ostvarim subvencije za ove preko 130 kg.
E sad ako sacekam ovih 12 kom i sve predam na jedan zahtev prosek bi bio oko 127 kg to je u klasi.
Mene zanima da li gledaju prosek sa zavteva ili za svaku prijemnicu posebno?

Koliko ja znam u uredbi nije navedeno koja je gornja kilaža svinja, a donja jeste 90 kg. Sve zahteve spakuj i pošalji, a oni ako misli da nešto ne odgovara neće isplatiti za konkretnu svinju ili prijemnicu. Sigurno neće odbiti ceo zahtev.

Nisu počeli da primaju za ovu godinu.

Nije valjda da čekate pozivnicu, zahtevi se primaju, meni su preporučili da obnovim gazdinstvo pa da šaljem, tako sam i uradio. ja još čekam i pare jer mi iz 2014. godine duguju samo 31. decembar.

Ja sam poslao u martu zahtev poštev i nisu mi ništa odgovorili. Dok se još uprava za agrarna plaćala nalazila u Šabcu.
Vredi li da zovem, čisto informativno da pitam jel sve u redu pošto sam prvi put poslao?

Ja sam poslao u martu zahtev poštev i nisu mi ništa odgovorili. Dok se još uprava za agrarna plaćala nalazila u Šabcu.
Vredi li da zovem, čisto informativno da pitam jel sve u redu pošto sam prvi put poslao?

Ja sam zahtev poslao 3.10.2014. Pare su mi legle pre 20 dana, a danas mi je stiglo rešenje da mi se odobrava isplata, tako da samo se opusti i čekaj... :ppozdrav:

Ja sam zvao i nikakvu informaciju o statusu mojih subvencija sem da su obradjene a za pare i resenje me mole za strpljenje.
Ne bih da stvaram tenziju,ali medju nama neka ostane-vidim da se favorizuju odredjeni delovi srbije u isplatama ovog dela subvencija dok sever nase je backe svako zaboravlja sem da u kovertama dobijamo vazdusarine sa rokovima placanja.
ps.sto je i najgore,ljudi cekaju u posti nekog tamo levog datuma a guzva do napolje,ja ih pitam onako a za cega stojite,pa veli jedan dekica-da platimo porez.
Aj nek mi neko jos kaze gde jos narod hrli da placa i boji se sem u vojvodini.
bez ljutnje

Nazad
Vrh