Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala decki4 meseca
Средства за спровођење ове уредбе обезбеђена су у буџету Републике Србије за 2020. годину у оквиру Раздела 24 – Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде у износу од 236.000.000 динара, која се распоређују и користе за реализацију Програма.
Средства за спровођење ове уредбе обезбеђена су Законом буџету Републике Србије за 2022. годину у оквиру Раздела 24 - Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде у износу од 307.700.000 динара, која се распоређују и користе за реализацију Програма
To sto mi nismo dobili, kao dobicemo ?Овога нема у сопштењу Владе па ни у медијима, али сам ја нашао да је данас прошло Владу. Наиме, измењена је Уредба о утврђивању Програма финансијске подршке пољопривредним произвођачима кроз откуп тржишних вишкова товних јунади у отежаним економским условима услед пандемије COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2, позната као ковид помоћ од 20.000 по бику. Измењен је само један став који је пре измене гласио:
Сада гласи:
Закључак: изгледа да ће ипак бити ковида за бикове, и то ове године.![]()