Subvencije za tov junadi

Mi digli ruke od tih covid subvencija, ako bude nesto dobro jeste ako ne opet smo izvarani jbg.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Meni za obicne subvencije iz 2020, za 15 grla izgubili zahtev i nikom nista.
Slao kopiju povratnice i kopiju dokumentacije sa molbom da provere o cemu se radi, nikakav odgovor.
Zadnji telefonski razgovor se svodi na to da ce mozda pronaci i da zovem za 15 dana.

Razmisljao sam, ali iz uprave su mi rekli da nemam nikakav dokaz sta je bilo u koverti.
Za ovu godinu skupljam dokumentaciju pa cu verovatno na pisarnicu direktno, i trazicu da mi overe kopije predatih dokumenta.

Razmisljao sam, ali iz uprave su mi rekli da nemam nikakav dokaz sta je bilo u koverti.
Za ovu godinu skupljam dokumentaciju pa cu verovatno na pisarnicu direktno, i trazicu da mi overe kopije predatih dokumenta.
Izgubili su ti dokumente...jedino rešenje je da sa kopijama odeš direktno....i da im tražiš....
Dešava se to milion puta i dosta sam se njihovih budalaština nagledao bezobrazni su

Poslato sa HUAWEY P40 LITE pomoću Tapatoka

Jutros uspeo da kontaktiram UAP ,predmet za kovid pomoc evdentiran kao primljen ali nije jos u obradi.
Na pitanje kako su ljudi koji su predali samo 2 dana pre dobili resenja poodavno dobio sam odgovor da je u poslednjih 6 dana roka za predaju stigao "enorman" broj zahteva.

Ja sam digao ruke od kovid subvencija,dva puta mi slali predmet na dopunu. Prvi put prosle godine mi falila priznanica kao u poslatoj dokumentaciji a pre nekih 3 nedelje mi je falila opet ta priznanica ,nisam se potpisao na dokumet o zahtevu i jos nesto. Pa pi... vam materina bolje me odmah odbijte nego da serete da sam poslao nepotuno i to 2 puta.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

• Like
Reagovanja: siz
I meni su danas legle pare za kovid subvencije za prvu turu. (zahtev poslat sredinom oktobra)
Drugu turu sam slao u novembru, o njima još nema vesti...

Nazad
Vrh