Subvencije za tov junadi

Uredba je prvobitno napisana da ministar i ti za koga je pisana podele te pare iz budzeta nisu nas obicne smrtnike planirali u toj prici...

Ako do izbora dobijemo, dobili smo, posle izbora je meni sve to sumnjivo...
Daj boze da nisam u pravu.

Inace nova informacija u vezi kovid uredbe posle skoro 2 godine... Zvao me neki batica iz uprave za agrarna placanja,moj predmet je u obradi i upao je u bubanj za dodelu sredstava... ali nedostaje pecat klanice na specifikaciji... i da licno dodjem i donesem drugi primerak. Odneo sam mu danas,kaze da bi najkasnije za 21 dan trebao da dobijem uplatu.

Ja sam danas dobio "poziv za uredjivanje podneska", da u roku od 8 dana dostavim novu specifikaciju za prodata grla jer nedostaje pecat klanice... Za kovid podsticaje...

Zvali me danas iz agrarnog plaćanja, navodno fali moj potpis na nekoj otpremnici. Zvali da direktno dodjem da ne bi slali dopis i dugo ostalo. Kao sve je ostalo u redu.

Covid pomoć.

Stiglo rešenje za Covid pomoć za bikove. Predato u onom drugom talasu u novembru. Pre dve nedelje me zvali, falilo jedan moj potpis i zapucam za BG. Srećom žena bila dobra pa mi je izašla pre kraja radnog vremena i iznela mi papire. A inace rade do pola 4, a skoro svi su izašli oko 14:45. Jedva sam stigao na vreme.

Da ne bude samo da kudim...evo da pohvalim...
Oni famozni info telefoni u upravi za agrarna placanja na koje se retko ko javljao dobili su automatsku sekretaricu pa se sad javljaju na prvu...mozda malo se saceka ali se uvek jave

Nazad
Vrh