markojx
Član
Uplaceno jutros 15 hiljada po kom resenje stiglo pre 20 dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dzaba ih pitas dobices odgovor da si u obradi. Jer ne postoji zakonski odredjeno vreme za koje moraju da obrade zahtev. Kad imaju para onda salju resenja,jer tada su duzni da te isplate u roku od 2 nedelje.Ima li neki mejl na koji moze da se proveri sta je sa zahtevom za subvencije... na telefone ili se ne javljaju ili su non stop zauzeti
Pa drugar koji je zajedno samnom predao dobio i pare a ja ni resenjeDzaba ih pitas dobices odgovor da si u obradi. Jer ne postoji zakonski odredjeno vreme za koje moraju da obrade zahtev. Kad imaju para onda salju resenja,jer tada su duzni da te isplate u roku od 2 nedelje.
Dobio sam ih... kazu u obradiVidis i sam da to nema veze kad je ko predao... sam Bog zna koliko koverti dnevno stize na adresu,a predpostavljam da se kipuju svi na jednu gomilu...ostalo je lutrija...
Predato kad?Danas uplacene pare subvencije za junadi redovne. Resenje jos nije stiglo.