Zoran Kostović
Član
Danas legle pare umatičena grla. Rešenje još nisam dobio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
isti slucaj je i kod mene, samo sto ja sutra idem da vidim da li su sta uplatili. kakva je to kradja sa 1 %? znaci uzece mi 1500 din a da ne trepnui meni danas legle pare za subvenciju u celosti- oba dela, i ostale dobrih pola sata, idemo dalje, resenje bi trebalo da stigne taman kad pocne sneg da imam za potpalu
inace mi je racun bio u Agrobanci sada je u Banci postanska stedionica i skinuli mi 1% zato sto je bezgotovinska uplata
Nije bio,mislim da samo odabrane farme obalazi ali neka dodje ne smeta samo nek uplate da mi dalje uplacujemo.igore jel ti bio inspektor?
ista,bila agrobanka sad je postanska
kolika je sad premija 7 dinara?valjda ce i nama da legne.koja banka i mlekara su u pitanju?Meni danas legla premija za mleko.
prodao sam ih u klanicu znao sam za tu uredbu i nije me toliko žao za te pare krivo mi za ove lopove iz matične službe što sam njima moro da platimPa normalno jer po novoj uredbi kad dobiješ pare moraš da držiš grlo godinu dana, samo je problem što onaj koji je od tebe kupio ni on neće dobiti pare za ta grla ako nastavlja dalje da hrani