Ne bi ponovo da pokrecem temu ko sta radi i tebi je jasno sta sam hteo da kazem.Pa valjda onaj ko radi poljoprivredu? Ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi ponovo da pokrecem temu ko sta radi i tebi je jasno sta sam hteo da kazem.Pa valjda onaj ko radi poljoprivredu? Ili ne?
Od 20 h ratarstva ne, od povrstarstva i vocarstva da, ali se naradis bez dana odmora ulaganja ogromna i nikad ne znas kad ces puci da bacis nista ne prodas kao ove godine bostan kod nas.Da li od 20ha moze da se zivi??
Na svu sreću nisam. Sam svoj gazda.Jesi li u radnom odnosu??
Nisam to pitao.Onaj što potrošiš svaki dan za lične potrebe.
Jel ima neki artikal ili nešto da kupiš da nije oporezovano?
Čak i gazdinstva u pdv u mom slučaju ništa mi nije opravdano kroz pdv što se ne tiče poljoprivrede i MTS-a.
MTS su ubacili na e-fakture i knjigovođa ga vidi kao trošak Hleb i mleko i mobilni kad platim plaćam i pdv ,knjigovođa ga ne pravda.
Verovatno većina koja komentariše nema tog u pdv-u ili pogrešno je čula ili prenela info.
Nisam uopste ni legao a kamoli ustaoKad ti je prva briga nedeljom kad ustanes koliko ko ima gazdinsta o cemu mi onda dalje da pricamo![]()
Ti doniraj ako ti nisu potrebne.Zato je mene sramota da uzimam subvencije jer ima mnogo gladnih
Gladnih u smislu alavih ili si nesto drugo mislio??Zato je mene sramota da uzimam subvencije jer ima mnogo gladnih