Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Kolko jos gazdinstva imas zivota ti

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
sve bi ja to u pdv

imam drugara od njih 4 samo jedno gazdinstvo je u pdv-u

stoji mu sad 10vagona zita pod vedrim nebom nece da proda

na ova 3 nemoze a na ovo jedno nece

komedija ziva
ide na pecu i prodaje po 40din kukuruz

komedija ziva

Vise poreza se utaji na nekim drugim zanimanjima nego poljoprivredi. Kad ce pevaci da udju u pdv? Advokati i ostali. Kad ste dobili racun kod frizera? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vise poreza se utaji na nekim drugim zanimanjima nego poljoprivredi. Kad ce pevaci da udju u pdv? Advokati i ostali. Kad ste dobili racun kod frizera? :)

ja gde se sisam dobijam uredno racun na 500kinti

sad je pored frizera zatvorena cvecara,usli inspektori i zatekli kovanice na stolu i nema pravdanja za iste

2 nedelje zatvorena i novcana kazna

Al ti je odgovor, baš onako pravni
Šta konkretno radi što mu zakon zabranjuje, to me zanima.

I kako krši zakon neko ko otvori gazdinstva na decu na istoj adresi. Ti da je zabranjeno, ne bi moglo da se odradi.

Pa vrlo jednostavno ako potroši pare na proleče na setvu sa PDV ,to ne sme da pravda(opere) na gazdinstvu bez PDV-a.

Moj komšija ima 3 gazdinstva. 2 nisu, jedno jeste u PDV. Kako on krši zakon tačno?
Ne kažem da ne krši, već da ne razumem na koji način?
Па лепо пере новац преко ова два што нису у ПДВу. Вишак робе пребацује на та два газдинства. И ускраћује државу за ПДВ.

Ako mene pitate mislim da je drzava imala vise koristi od gazdinstva koja nisu u pdv nego od ovih u pdv. Ovi koji nisu svakako plate pdv na seme,vestak gorivo pa i masinu koju kupi.

Nazad
Vrh