Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Ok izmenio sam, a jel problem što na računu imam više pšenice nego što imam upisano u eagraru?
Ako na računu imate više sorti Pšenice nemojte sve da čekirate.

Ako imate samo jednu sortu onda ništa koliko vam sleduje toliko će te i dobiti (Možete da unčekirate nekoliko parcela pa da nekako uskladite).

Neće se ni pojaviti mora da uradite ovako (Već sam pisao).

Vrsta dokumenta: Fiskalni račun
PFR Broj: Prepišite sa računa (Obavezno stavite i -)
PFR Vreme: Prepišite sa računa
Kliknite na Preuzmi stavke računa
Hvala, promaklo mi je ovo zadnje (preuzmi stavke racuna) sada je sve uredu podneo sam zahtev, hvala puno jos jednom

mnogi izgleda da i dalje ne kapiraju da su ove subvencije vezane za propisane norme kilaze ili semenske jedinice po hektaru i da se placa ta kolicina do 17hiljada po hektaru....neko ce imati manje,neko vise a neko ce dobiti full komplet besplatno seme kupljeno

inace radio sam i preko moba i preko kompa,preglednije je naravno preko kompa ali kada skontas sta i kako ide brzo i preko moba

Ja sam napravio jednu gresku, kupili smo jednu parcelu i preneli ali posle javnog poziva za osnovne subvencije je dodata. Sada sam i nju stiklirao za ovaj javni poziv da li nece biti problema jer za nju nisam dobio osnovne subvencije

Opet sam probao i non stop mi pravi problema kod vrste dokumenata. Odnosno štikliram fiskalni račun i polje ostane prazno. A povuče sve sa fiskalnog, kada ukucam onaj pfr broj i vreme.

Opet sam probao i non stop mi pravi problema kod vrste dokumenata. Odnosno štikliram fiskalni račun i polje ostane prazno. A povuče sve sa fiskalnog, kada ukucam onaj pfr broj i vreme.
Moras da stikliras sta ti je na racunu (kukuruz, psenica ili sta vec) kao i koje je pakovanje upitanju 25k, 50k, 80k i onda opet stikliras. Ali sve ovo ne mozes preko telefona dok ne prebacis na verziju za racunar

Ja odradio preko kompa malopre. Ali kad sam usao da proverim na e podsticaje predmet, tu neka cifra, zahtevana kolicina, koja nema veze sa mojim predmetom. Al ajd videcemo sutra.

@Srđan01 koliko je potrebno vremena da racun prodje kod fiskalizaciju i da bude vidljiv? Juce sam uzeo racune za seme i kada ukucam PFR broj,vreme i datum i povucem racun pojavi se neka greska. A neki stari racun iz marta meseca se pojavi odmah.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Ja imao račun od danas i prosao je odmah.

Ja odradio preko kompa malopre. Ali kad sam usao da proverim na e podsticaje predmet, tu neka cifra, zahtevana kolicina, koja nema veze sa mojim predmetom. Al ajd videcemo sutra.
Ta cifra je zbirni broj zrna u setvenim jedinicama i kilograma.
Na primer suncokreta 1sj 150 hiljada biljaka, 1sj kukuruza 50 hiljada biljaka i 500kg psenice, stojace tamo na zahtevanoj kolicini 200.500

Nazad
Vrh