Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Ja ne mogu telefonom da dovršim, račun sam povukao ali mi piše da nisam sve stavke ispunio, ne mogu da vidim da strane šta još treba, kada kliknem na deklaracije izadju neke ponude ali mislim da to ne treba, videću da li mogu preko računara da uradim.
ne trebaju deklaracije

Ja ne mogu telefonom da dovršim, račun sam povukao ali mi piše da nisam sve stavke ispunio, ne mogu da vidim da strane šta još treba, kada kliknem na deklaracije izadju neke ponude ali mislim da to ne treba, videću da li mogu preko računara da uradim.
Loše je urađen pregled stranice preko telefona. Iza tog dela sa deklaracijom ima deo sa setvenom jedinicom, ali stranica ne može da se pomeri dotle. Zato je preglednije raditi prijavu preko kompjutera.

Znam da je prvi put rečeno da se unose računi (Slike).

U ostalom pročitajte Pravilnik
Screenshot-2025-06-18-10-33-03-984-edit-org-mozilla-firefox.jpg
Pa šta sada da radim? Može li se naknadno uneti u zahtev fotografija računa i kako?

Loše je urađen pregled stranice preko telefona. Iza tog dela sa deklaracijom ima deo sa setvenom jedinicom, ali stranica ne može da se pomeri dotle. Zato je preglednije raditi prijavu preko kompjutera.
Jeste problem,ja sam na telefonu prebacio da bude verzija za racunar i tako odradio.

Pa šta sada da radim? Može li se naknadno uneti u zahtev fotografija računa i kako?
Može naravno samo uđete na podneti zahtev, kliknete na Izmeni podneti zahtev, da li ste sigurni da želite da Izmenite zahtev (DA), i onda idete na prilaganje dokumenata.

Slikate direktno sa telefonom ili ako amate na flešu fajl priložite preko računara.

Opcija 2 ako ste u PDV-u
Opcija 3 ako niste u PDV-u

Наравно, само уђите на подне захтјеве, кликните на Измени захтјеви захтјева, да сте сигурни да желите да Измените захтјев (ДА), и онда идете на прилагање докумената.

Кликните директно са телефона или ако амате на флешу датотеку приложите преко рачунара.

Опција 2 ако сте у ПДВ-у
Опција 3 ако нисте у ПДВ-у

[МЕДИЈА=јутјуб]дЈкОмМдУо2с[/МЕДИЈА]
шта радити са рачунима који су доста избледили па приликом скенирања неки делови су непрепознатљиви ? da li unositi takav ili postoji neka druga opcija ?

Poslednja izmena:
Ma samo ga unesi ako vidiš sve podatke koji oni traže.
imaju omi svoju kopiju. I sistem sam izbaci sve podatke. Bez brige.

Za ove podsticaje za seme telefonom je skoro nemoguċe odraditi, uvek ti piše da nisi oneo sva polja. Tek kada sam pokušao računarom shvatio sam šta je na telefonu nevidljivo i zašto nisam mogao odraditi.

Kod mene neće, klilnem fiskalni račun, nece da mi pokaze da sam to označio. Povuče podatke sa fiskalnog ali pise da nije sve popunjeno.

Nazad
Vrh