Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Vidi, zaista ne bih širio dezinformacije.
Ja znam za konkurs grada Beograda, republički me trenutno ne zanima. Nek odgovore ljudi koji su komkurisali i znaju tačno. Pozdrav.

Нови људи што кажу нова Крв то нам треба Сале и одма истресање из гаћа уназад ајд 20 год у Пољопривреди да се већ једном доведе ред.

Ako se brani kurs deviznim rezervama onda ekonomija nije u redu to ce svaki ekonomista da objasni, dokle moze da se brani milijarda po milijardu eura

Za tako nešto je trebao već sada da se menja status primljenih zahteva, ali vidite i sami da se ne mrda sa mrtve tačke.

Kurs se brani devizama iz kredita. Nemojte misliti da je neko tu opasan strucnjak oko toga. Ponuda i traznja se drzi u balansu zaduzivanjima.

Da mi proizvodimo na primer svu agromehanizaciju, kamione, bagere, gradjevinske elemente onda bi kurs sam od sebe se branio.

Da nema doznaka iz inostranstva u vidu dijaspore jos vise bi se morali zaduzivati.

Znaci,kako god se okrene,dolazi se do merkantilne politike,pojednostavljeno,ekonomija je uspesnija sto se vise proizvodi i izvozi,a manje uvozi. Neoliberalizam je cisto stogodisnje i vise driblanje svih. Nacionalne banke su u sustini samo menjacnice,tako da su sve valute u stvari samo neka verzija dolara.

Srđane01
Jedno pitanje za tebe....posle nedelja čekanja na verifikaciju jedne parcele, danas dobijem crveni trougao sa obaveštenjem da promenem vreme trajanja ugovora. Na važećem anex-u ugovora stoji datum 20.10.2025 a traže mi da trajanje ugovora ne može biti kraće od 31.10.2025. Kako da promem kad u važeć anex-u stoji validan datum. Pitam tebe jer na telefon nema slobodnih operatera a mail aderesa je prepuna i ne može da se pošalje mail.
Izvini što te gnjavimo ali nemamo drugo rešenje.....pozdrav i hvala unapred....

Nazad
Vrh