Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Hvala Srki na odgovoru. A da li moze da se doda clan gazdinstva u konkretnom slucaju nosioc gazdinstva je moja strina i dodala bi kao clana njenog punoletnog unuka (cerkinog sina) koji zivi na istoj adresi ali nisu isto prezime . Kakva je tu procedura ? Hvala
Bitno je da su iste adrese (I u Ličnoj karti mora da bude ista adresa) samo tako može da doda člana gazdinstva.

Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-1891546

Uđete u vaš eRPG-eAgrar
2. Kliknete na Pregled i promena podataka o gazdinstvu

3. Članovi (Dodaj člana)
4. Napišete sve tražene podatke
5. Kliknete na Izjava u papirnoj formi(Član nema eID - izjava će biti odšampana, skenirana i priložena.Ovakvu izjavu mora proveriti nadležni organ.)
6. Kliknete na Priloži izjavu člana
7. Odštampate ovu IZJAVU
8. Kada ste je odštampali i popunili izjavu skenirajte je ponovo da bi ste mogli da je priložite u vaš eRPG

Potrebni dokumenti:

Potpisanu izjavu da je član domaćinstva
Odštampajte formular za izjavu
Fotografiju ili sken obe strane lične karte člana

To je to samo treba da se sačaka provere od strane Verifikatora i član će biti ubačen u postojaće gazdinstvo.

Kakvo smanjenje uvoza, šta ovde mi proizvodimo pa da nadomesti o taj uvoz?? Nemamo domaći ni sapun ni zubnu pastu a kamoli šrafilicu? Ne znam o čemu ovaj čovek priča...Pa i šrafilica se više ne pravi u Nemačkoj nego u Kini...Kad su došle sankcije 1992. vlast je rekla da je to šansa za domaću privredu a svi znamo kako je na kraju bilo...
Ako je delom replika na mene. Da u Kini se proizvodi gro, ali itekako Zapad ima proizvodju. Ne moze sa konstantnim deficitom se raditi.

Dokle god Ameri i imaju dolar bice najmocniji bez obzira na sve ostale faktore. Dolarom placa i u najudaljenijem delu sveta i nema sta da se brinu. Plus imaju vojnu nadmoc nad celom Evropom, Afrikom, bliskim istokom i celim Americkim kontinentom. Sve sto se trenutno desava je samo predstava.

Kad oni misle da počnu da isplaćuju subvencije? Setva samo što nije. Bilo reč da će do kraja meseca biti isplaćeno
Pre mi reče komsija kojem rodjak radi u ovoj strucnoj sluzbi , da ce subvencije za osnovnu biti isplacene do prvog aprila, mada meni je to nemoguce jer svima nama koje poznajem status zahteva je i dalje primljen. Gde su prihvacen, u radu, odricanje , poslat na isplatu ...

Kod mene neke novo dodate parcele već mesec dana čekaju na verifikaciju. A i one su obuhvaćene u zahtevu za subvencije koji sam podneo.
A kažu dok se parcele ne verifikuju neće se uopste zahtev razmatrati. Tako da ja tek ima da čekam....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Pre mi reče komsija kojem rodjak radi u ovoj strucnoj sluzbi , da ce subvencije za osnovnu biti isplacene do prvog aprila, mada meni je to nemoguce jer svima nama koje poznajem status zahteva je i dalje primljen. Gde su prihvacen, u radu, odricanje , poslat na isplatu ...
Oni da hoće sve mogu da odrade u roku od 2 dana

Zvao već par puta, uvek me upute na osiguravajuću kuću da sa njima proverim, koja kaže da je sve u redu što se njih tiče i da ionako ništa ne mogu da urade posle kada je zahtev "primljen". A da se nešto ne bi slagalo prilikom podnošenja zahteva ne bih mogao podneti isti.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh