Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Imam jedno pitanje !

Ulogujem se na portalu za elektronsku identifikaciju (EiD) sa ličnom kartom sa čipom , gde imam sertifikat za elektronsko potpisivanje.
Tražim registraciju.. sa JMBG i E-mail adresom..sve OK.
Sledeći korak da kod "usluge" tražim registraciju za " Consent ID aplikaciju " da mi izda parametre sa QR kodom..... kod prozora " izdaj" nema aktivnog linka..samo kod " poništi".
Kako doći do parametara , sem da se ode do pošte i tražiti nov QR kod...
Hvala na odgovoru!

Prvo poništiš stare parametre pa onda mozes traziti nove.
Kad smo kod statusa postoji i status: delimično plaćen.
To mi stoji kod regresa za osiguranje iako su isplatili celu sumu iz zahteva za regres.

Prvo poništiš stare parametre pa onda mozes traziti nove.
Kad smo kod statusa postoji i status: delimično plaćen.
To mi stoji kod regresa za osiguranje iako su isplatili celu sumu iz zahteva za regres.
Stare su poništene, kaže službenica iz pošte " treba određeno vreme da prođe" da bi se moglo novi uzeti...

Imam jedno pitanje !

Ulogujem se na portalu za elektronsku identifikaciju (EiD) sa ličnom kartom sa čipom , gde imam sertifikat za elektronsko potpisivanje.
Tražim registraciju.. sa JMBG i E-mail adresom..sve OK.
Sledeći korak da kod "usluge" tražim registraciju za " Consent ID aplikaciju " da mi izda parametre sa QR kodom..... kod prozora " izdaj" nema aktivnog linka..samo kod " poništi".
Kako doći do parametara , sem da se ode do pošte i tražiti nov QR kod...
Hvala na odgovoru!
Da li ste rešili problem ?

Ako želite mogu ja da vam to odradim (Samo morate da instalirate --> TeamViewer Free <--)

Poslednja izmena:
Hvala na ponuđenoj ponudi, JA treba jednom mom drugaru da napravim...

Kod mene je sve ok..ali recimo kada se menja telefon, pa je korištena E-mail adresa za kojeg su zaboravili lozinku..tu nastaje problem...
Resetujte lozinku za email koji služi za eID nalog

Obavezno napravite Backup za ConsentID

Resetujte lozinku za email koji služi za eID nalog

Obavezno napravite Backup za ConsentID

" odete do najbliže pošte"...to sam mislio nekako da preskočimo ali vidim da , to u zadnje dve godine nije moguće. Ja sam sebi napravio 2021. sa čipovanom ličnom kartom, od kuće .sve ok hvala na pomći...

Опредељено још милијарду динара за помоћ пољопривредницима у изградњи и опремању објеката и за набавку новог трактора
Sta se podrazumeva made in SRB: Majveica, Mahindra, YTO, da li ima jos neka marka traktora?

Nazad
Vrh