Za sada imate fore (Za sutra ne mogu da vam garantujem, inače nemam tačnu informaciju kada počinje promena statusa).Hvala na odgovoru, za sad stoji status primljen, znači da imam još fore...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za sada imate fore (Za sutra ne mogu da vam garantujem, inače nemam tačnu informaciju kada počinje promena statusa).Hvala na odgovoru, za sad stoji status primljen, znači da imam još fore...
Jel imate tacnu infomaciju momenta isplate ?Za sada imate fore (Za sutra ne mogu da vam garantujem, inače nemam tačnu informaciju kada počinje promena statusa).
Postovanje , da li se zahtev iz primljen u prihvacen moze promeniti za vreme trajanja javnog poziva ili zahteve obradjuju nakon zatvaranja? I da li za osnovnu biljnu traje do 25.03Док год траје јавни позив, а стање захтева није промењено из "Примљен", може да се измени захтев.
Можеш да пријавиш злоупотребу пријављеног земљишта.То и јесте прекршај јер је некоме пријвљена парцела коју не обрађује.
ВидећемоDruga strana nema sanse da udje traktorima.
Prvo pitanje:Postovanje , da li se zahtev iz primljen u prihvacen moze promeniti za vreme trajanja javnog poziva ili zahteve obradjuju nakon zatvaranja? I da li za osnovnu biljnu traje do 25.03
Do ĐurđevdanaJel imate tacnu infomaciju momenta isplate ?![]()
Nije lose ako je ove godine.Do Đurđevdana![]()
Pisao sam ranije koje je moje misljenje, ali se nije povela neka diskusija kao da ovo nikog ne dotice.