Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Док год траје јавни позив, а стање захтева није промењено из "Примљен", може да се измени захтев.

Можеш да пријавиш злоупотребу пријављеног земљишта. 😁 То и јесте прекршај јер је некоме пријвљена парцела коју не обрађује.
Postovanje , da li se zahtev iz primljen u prihvacen moze promeniti za vreme trajanja javnog poziva ili zahteve obradjuju nakon zatvaranja? I da li za osnovnu biljnu traje do 25.03

Stigao iz banke papir,da se banka spaja sa drugom bankom i da ce se broj racuna promeniti.
Poslao sam fotografije tog papira i na eagraru su to brzo prihvatili i zamenili stari u novi racun.
Mislim da je 28. Mart datum od kojeg vazi novi br. racuna.Verovatno da pre tog datuma nece ni biti uplata.Ali ako kojim slucajem bude pre tog datuma novac nece moci da uplate na ovaj racun koji sam sada naveo.
Zanima me da li oni znaju o cemu se radi,pa ce pokusati ponovo uplatu posle 28. Marta?
Ili da na odustajem brzo od zalbe,ako zahtev bude prihvacen skorije,vec da prolongiram i čekam 27.,28 ? Onda bi sigurno islo na isplatu posle 28. Marta.

Postovanje , da li se zahtev iz primljen u prihvacen moze promeniti za vreme trajanja javnog poziva ili zahteve obradjuju nakon zatvaranja? I da li za osnovnu biljnu traje do 25.03
Prvo pitanje:

Naravno da može da se promeni status zahteva iz Primljen u Prihvaćen i dok traje Javni poziv.

Drugo pitanje:

Javni poziv za Osnovne finansijske podrške u biljnoj proizvodnja za 2025. godinu traje do 25.03.2025.

Poslednja izmena:
A statusa ima 5-6 lol ,primljen,prihvacen,na obradi,uskoro,skoro,placen !!!.
1. Primljen
2. Prihvaćen
3. Poslat na isplatu
4. Plaćen

1. Primljen
2. U radu
3. Prihvaćen
4. Poslat na isplatu
5. Plaćen

1. Primljen
2. U radu
3. Izmenjen