Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Da kada ukucas PFR od racun pojavi se dobavljač i dole na kraju se pojave stavke ka računu e sad nesto nece da mi stiklira one stavke koje meni treba sad dali je nesto oko sistema ili nesto drugo uglavnom nece.

Znači vrsta dokumenta Fiskalni račun, PFR vreme (Napišite kako je na računu). Kliknite preuzmite stavke računa.

Sve će se pojaviti (One kolone što niste mogli da popunite popuniće sam na taj način što sam vam rekao).
Ma sve se to pojavi nije problem i dobavljač i pib sve ok,ali na kraju dole izadje sve sto stoji na računu sto je otkucano i kada hocu da oznacim recimo kukuruz ono nece da se oznaci .

Ma sve se to pojavi nije problem i dobavljač i pib sve ok,ali na kraju dole izadje sve sto stoji na računu sto je otkucano i kada hocu da oznacim recimo kukuruz ono nece da se oznaci .
Biće vam obeleženo debelom crvenom bojom kolona koja nije popunjena.

Niste popunili sve (Jedinica mere KG ili SJ i napisali Kukuruz). Tek kada sve popunite onda će te moći da otkačite taj račun.

Ja nisam slikao račun i podneo sam zahtev bez toga. Zašto treba slika kad je račun već u sistemu?
Znam da je prvi put rečeno da se unose računi (Slike).

U ostalom pročitajte Pravilnik
Screenshot-2025-06-18-10-33-03-984-edit-org-mozilla-firefox.jpg

Poslednja izmena:
Ja imam racune za suncokret i kukuruz,psenica mi je u setvenoj strukturi ali nemam racune za seme. Da li da psenicu iskljucim na odeljku podaci o parcelama?

Ako na jednom računu Ima vise sorte kukuruza dali taj račun mora da ubacis vise puta za svaku sortu ili samo jednom ,posto mislim da ima tamo rublika gde treba upisati sortu kukuruza .
sve stavke se prikažu same samo upišete da ste seme kukuruza upoztrrebili na merkatilni kukuruz , seme suncokreta na suncokret .... ovo je inače potpuno nepotrebna stavka al ajd

Ja ne mogu telefonom da dovršim, račun sam povukao ali mi piše da nisam sve stavke ispunio, ne mogu da vidim da strane šta još treba, kada kliknem na deklaracije izadju neke ponude ali mislim da to ne treba, videću da li mogu preko računara da uradim.

Nazad
Vrh