Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nema ručno kao za gorivo recimo, a koliko ja shvatam oni će obračunati kako smatraju, pa će tako i isplatiti (ako)Ako za jedan hektar ide 75000 na primer imam tri vreće po 9000 to je 27000, znam da je maksimum 17000, da li automatski otpada ta razlika? Ne mora da se uklapa ručno?
Ne mora, sami ce oni obracunati. Ne mozete svakako da menjate podatke koje povuce sa racuna.Ako za jedan hektar ide 75000 na primer imam tri vreće po 9000 to je 27000, znam da je maksimum 17000, da li automatski otpada ta razlika? Ne mora da se uklapa ručno?
uneses pfr broj i vreme izdavanja racuna i kliknes na preuzmi racun,i sve to se pojavi sto ti faliNe mogu da unesem dobavljača i njegov PIB a bez toga ne mogu da podnesem zahtev. Gde grešim ili nije do mene?![]()
Neće, izbaci da je "greška problem učitavanja stranice". Probao sam i ponovo da se ulogujem, unesem sve podatke ali ova dva polja neće da me pusti da nešto napišem.uneses pfr broj i vreme izdavanja racuna i kliknes na preuzmi racun,i sve to se pojavi sto ti fali
Meni je to izbacilo jer sam slucajno u PFR broju izostavio jedno slovo. Takodje dosta njih je mislilo da ima problem jer su cesto u PFR broju O i 0 jedno pored drugog pa ukucaju oba puta isto dok ne primete razliku. Mozda nesto od toga...Neće, izbaci da je "greška problem učitavanja stranice". Probao sam i ponovo da se ulogujem, unesem sve podatke ali ova dva polja neće da me pusti da nešto napišem.
kao sto je @Vanjor napisao,proverite ispravnost unetih podataka sa racuna,ako ima neslaganja sa isrpravnim podacima sa racuna i onoga sto ste uneli javlja greskuNeće, izbaci da je "greška problem učitavanja stranice". Probao sam i ponovo da se ulogujem, unesem sve podatke ali ova dva polja neće da me pusti da nešto napišem.
Naravno možete da slikate račun i preko telefona.Da li prilog fiskalnog racuna moze da slika telefonom u jbg formatu i ubaci, ili mora bas da se kopira ( skenira) i tako ubaci?
Srđan01
Ima kada odete na detalje (Podneti zahtev).Da li samo kod mene nema opcije izmeni zahtev ili?
Znam, nego sam tek sada dobio tu opciju za ovaj zahtev, na svim ostalim sam imao osim na ovom.Ima kada odete na detalje (Podneti zahtev).