Pošto je tačno jedan džak suncokreta bez pdv? Molim te izračunaj precizno da li je odobrena suma jednaka iznosu sa računa minus cena jednog džaka bez pdv. Ili još lakše, da li je odobrena suma 9x cena jednog džaka bez pdv-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odobrena suma mi je malo manje od 8 dzakova.Pošto je tačno jedan džak suncokreta bez pdv? Molim te izračunaj precizno da li je odobrena suma jednaka iznosu sa računa minus cena jednog džaka bez pdv. Ili još lakše, da li je odobrena suma 9x cena jednog džaka bez pdv-a?
Ne, maksimalan iznos za 17ha je 289.000 din.Mislim da bi trebao da dobije 263.000 din ako ima tacno 17ha.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Procitaj lepo resenje. Verovatno imas previse zrna i zbog toga je neosnovano. Ti mozes da podneses zahtev za 5 hektara u vrednosti 1.000.000 dinara ali bices isplacen samo za 5 ha, sve ostalo neosnovano. I meni su odbili oko 150 hiljada ali potpuno opravdano.Meni stiglo resenje i na njemu pise da imam deo zahteva koji ne neosnovan. I na njemu mi odbijaju oko 300.000. Ne razumem zasto. Jedan deo zahteva prihvaceno sve a drugi odbijaju. Jel imao neko takav slucaj?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Procitaj lepo resenje. Verovatno imas previse zrna i zbog toga je neosnovano. Ti mozes da podneses zahtev za 5 hektara u vrednosti 1.000.000 dinara ali bices isplacen samo za 5 ha, sve ostalo neosnovano. I meni su odbili oko 150 hiljada ali potpuno opravdano.
Ovo sam posao pre tri dana, ako si uzeo najskupje seme, gleda se broj zrna i neces dobiti svu trazeni iznos...10 ha x 17000 = 170000
Od toga vise ne daju.
Eto zasto.