Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Pošto je tačno jedan džak suncokreta bez pdv? Molim te izračunaj precizno da li je odobrena suma jednaka iznosu sa računa minus cena jednog džaka bez pdv. Ili još lakše, da li je odobrena suma 9x cena jednog džaka bez pdv-a?

Pošto je tačno jedan džak suncokreta bez pdv? Molim te izračunaj precizno da li je odobrena suma jednaka iznosu sa računa minus cena jednog džaka bez pdv. Ili još lakše, da li je odobrena suma 9x cena jednog džaka bez pdv-a?
Odobrena suma mi je malo manje od 8 dzakova.
8 dzakova x 150.000 biljaka je 1.200.000 a ja imam 1.190.000.
Dzak je otprilike oko 30 hiljada dinara bez pdv.

Meni stiglo resenje i na njemu pise da imam deo zahteva koji ne neosnovan. I na njemu mi odbijaju oko 300.000. Ne razumem zasto. Jedan deo zahteva prihvaceno sve a drugi odbijaju. Jel imao neko takav slucaj?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni stiglo resenje i na njemu pise da imam deo zahteva koji ne neosnovan. I na njemu mi odbijaju oko 300.000. Ne razumem zasto. Jedan deo zahteva prihvaceno sve a drugi odbijaju. Jel imao neko takav slucaj?

Procitaj lepo resenje. Verovatno imas previse zrna i zbog toga je neosnovano. Ti mozes da podneses zahtev za 5 hektara u vrednosti 1.000.000 dinara ali bices isplacen samo za 5 ha, sve ostalo neosnovano. I meni su odbili oko 150 hiljada ali potpuno opravdano.

Procitaj lepo resenje. Verovatno imas previse zrna i zbog toga je neosnovano. Ti mozes da podneses zahtev za 5 hektara u vrednosti 1.000.000 dinara ali bices isplacen samo za 5 ha, sve ostalo neosnovano. I meni su odbili oko 150 hiljada ali potpuno opravdano.

Izgleda je vrednost semena mnogo veca od maksimalne pa su odbili taj visak. Imam mozda samo jedan dzak vise neko sto bi trebao. Provericu sutra ali verovatno ce biti sve ok

Kod mene zahtevi podneti 17og nevaljaju, to moram da resim, dok zahtevi od 18og svi su uredu. I sada moram da vidim da zovem i ispravim to.

Sent from my WP32_Pro using Tapatalk

Mom kumu je stiglo resenje u kom pise
1. usvaja se za toliko i toliko para
2.utvrdjuje se
3. Nalaze se isplata
A pod
4. Pise odbija se i onda opet ista tabela ispod.
Nije nam jasno,da li se odbija ceo zahtev ili sta je u pitanju?

Nazad
Vrh