Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Meni licno je ove godine bolje da ide 10 000din/ha.objektivno podrzavam ovo da se kupi seme, cak i da bude 10 000din/ha ali da se pravda racunima.
Drugacije se ne moze dovesti u red.
Slazem se

Jedino bih promenio sto se daje za kukuruz,suncokret,repicu i ostale kulture koje se svakako kupuju,zamenio sa vestackim djubrivom odredjena kolicina po h

K
Ko je dobio resenje da li ima pravo da odustane od prigovora???

Komsija dobio ali nema resenja u padajucem meniju kod prigovora ili zalbi

Ocogledno je da ne idu redom jer sam njemu poslao kasnije nego moje a on dobio jos pre 2 dana samo nije ni gledo telefon
Kod tih rešenja za koja se zahtevi podnose preko e-podsticaja ne odustaje se od prigovora kao kod nafte kroz e agrar, nego 24h nakon prihvatanja rešenja bi trebala da se pojavi opcija na e-podsticajima unutar zahteva da se odustaje od žalbe.

K

Kod tih rešenja za koja se zahtevi podnose preko e-podsticaja ne odustaje se od prigovora kao kod nafte kroz e agrar, nego 24h nakon prihvatanja rešenja bi trebala da se pojavi opcija na e-podsticajima unutar zahteva da se odustaje od žalbe.
Tako je ali sad nema ni na e podsticajima odricanje od žalbe, ili barem ja nisam našao

K

uf da

moja greska

jutros me nahvatao komsija na brzinu da mu pogledam e sanduce jer kao ima nesto a 2 dana mu stoji da mu stiglo

@ Srđane , da li se zna zašto ne idu po redosledu predaje ?
Još kada je počelo sa rešenjima sam postavio pitanje, (Osoba sa pouzdanim informacija ni sama ne zna zašto je to tako kada je uvek išlo redom).

Svako sa uredno podnetim zahtevom mora dobiti Rešenje.

Poljoprivrednik sa ne uredno podnetim zahtevom će dobiti zahtev za dopunom.

Upravo se odrekao žalbe na e.podsticajima.
Još nema rešenja u e sandučetu.
Iskreno za ovo prvi put čujem, na osnovu čega ste se odrekli žalbe kada još niste ni dobili rešenje (Da vidite koliko vam je odobreno). U prevodu ako vam je dosta smanjeno vi više nemate pravo da se žalite na dobijeno rešenje preko platforme eRPG.

Proverite eSanduče arhiva.

Kod nekog hoće da na normalno eSanduče ne piše broj primljenih (Ne pročitanih) poruka, pa za svaki slučaj uđite u normalno eSanduče pa proverite.

Poslednja izmena:
Iskreno za ovo prvi put čujem, na osnovu čega ste se odrekli žalbe kada još niste ni dobili rešenje (Da vidite koliko vam je odobreno). U prevodu ako vam je dosta smanjeno vi više nemate pravo da se žalite na dobijeno rešenje preko platforme eRPG.

Proverite eSanduče arhiva.

Kod nekog hoće da na normalno eSanduče ne piše broj primljenih (Ne pročitanih) poruka, pa za svaki slučaj uđite u normalno eSanduče pa proverite.
Dobio sam rešenje o prihvatanju u e sanduče u ponedeljak,danas mi na e podsticajima ponuđena mogućnost da se odrekne žalbe za subvencije za sertifikovano seme i ja sam to uradio.Ali u e sandučetu nema još ništa...

Zahtev mi stoji da je prihvaćena jedna suma, a u rešenju druga suma....
Takođe se odrekao žalbe.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh