Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do kada je predviđeno da nam stigne 10000 din/ha? Kod mene još ništa ne šalju u e-sanduk, a čujem neki se već odrekli prava na žalbu i spremili prikolice za prevoz para🤔

Više puta mi se desilo da je bankomat prazan ili da nemogu podići iznos koi hoću jer nema recimo novčanice ob 500 dinara a ja hoću da podignem 22500,00. Zato pazite, čim ubacite karticu na ekranu piše ako nema nekih poena.

Ne koristim bankomat. Samo ćaletu penziju na erste dižem...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Još 12 dana do isteka 30dana od potpisivanja sporazuma. Masa ljudi još nije dobila ni rešenje, a o parama da i ne pričam.
Mislite li da će ovaj put ispostovati dogovor kako je dogovoreno?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ja da sam na njihivom mestu ne bih dao ni jednog jedinog dinara, to jest ukinuo bih sve subvencije.
Kakve subvencije, zna se za cega su pare potrebnije 😎

Još 12 dana do isteka 30dana od potpisivanja sporazuma. Masa ljudi još nije dobila ni rešenje, a o parama da i ne pričam.
Mislite li da će ovaj put ispostovati dogovor kako je dogovoreno?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
da se kladim da je 80% dobilo resenje al od tih 80 40% je fiktivno a oni ni ne gledaju e agrar i e sanduce vec arendas tj onaj koji radi zemlju a taj nije stigao do tog jos uvek da ga obidje

Nije problem što para nema biće sledeće godine 18+17 hiljada za sertifikovano seme pošto su se zakleli u majku da će ubuduće poštovati potpisane sporazume. Važnije od toga je što se aktivno radi na uređenju berze, ukidanju monopola, PIO, javnim skladištima i svim ostalim problemima za koja smo dobili uveravanja da će brzo biti rešena😂 Šalim se malo, nema ništa ni od toga.

Forum nije baš reprezentativan uzorak, ali puno ljudi još nije videlo rešenje u sandučetu, a kamoli novac. Ko se kladio da neće ispoštovati termine može slobodno da naplati dobitak.

da se kladim da je 80% dobilo resenje al od tih 80 40% je fiktivno a oni ni ne gledaju e agrar i e sanduce vec arendas tj onaj koji radi zemlju a taj nije stigao do tog jos uvek da ga obidje
Ne bas, uzorak sa kojim ja raspolazem trenutno (prijatelji i rodjaci kojima sredjujem i pratim e-agrar kad treba nesto) kaze da je 3/8 dobilo resenje u eSanduce, niko nije dobio pare.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh