mihajlo 022
Član
Ja predao 15. Stoji primljen.Ja isto 4.02 pa onda 10.02 i 12.02 i 20.02 i ostalo ovih dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja predao 15. Stoji primljen.Ja isto 4.02 pa onda 10.02 i 12.02 i 20.02 i ostalo ovih dana
Ja jesam u nekom jutarnjem programu na N1. Ali ne verujem da je istina....Za seme nece biti dodatnih 17000 jel ste nesto culi o tome?
Da li ste dobili Rešenje u eSanduče ?Ja sam zahtev podneo prvog dana,oko 16 h.
Stoji da je prihvacen, ali jos nema opcije odricanja od zalbe.
Sve dok ne dobijete Rešenje u eSanduče i sam status vam ne ode u Prihvaćen sama Izjava ne stiže.Jel svako treba da se odrekne žalbe? Ja to ne mogu da pronađem.
Dobićete sigurno samo ne znam tačno kadaStoji prihvaćen, ali ne vidim opciju za odricanje od žalbe.
Dobio rešenje u eSanduče.
Ista situacija kao kod radashina, no polako, bice.Dobićete sigurno samo ne znam tačno kada
Ja govorim o opciji za odustajanje od žalbe. O tom dobijanju govorimo.
Ista situacija kao kod radashina, no polako, bice.
Srđane znam da te svi cimaju i ne daju ti mira ali vidim da svima izlaziš u susret. Šta se dešava sa nama kojima stoji od početka da je zahtev U RADU . Nit dobijamo neko obaveštnje da nešto nismo dobro udadili nit mogu da dobijem vezu pa da pitam. Prošle godine sam imao isti problem koji sam rešio ali sad ne mogu naći nikakav problem , ili barem ja ne vidim nikakav problem.Dobićete ga sigurno, samo je pitanje vremena kada.