Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čim je državna zemlja ide Zakup zemljišta od pravnog lica i tu vam treba prilog 2a.Uzeo sam u zakup zemljište od opštine.
Da li uz ugovor treba da se doda i neki 2a (za pravno lice) obrazac kada se ubacuje njiva na eagrar?
Njiva već dugo stoji na proveri ( zuto )
Pozovite 0800 106 107 i vidite šta se dešava sa verifikacijom.
Ako može i meni pp, isti problem.Dobili ste odgovor u PP.
Ovde se radi o Opštinskoj zemlji.Čim je državna zemlja ide Zakup zemljišta od pravnog lica i tu vam treba prilog 2a.
Već sam pisao o tomeRešim danas da obnovim registraciju i naiđem na "prijava obrađivanja zemljišta bez pisanog ugovora o zakupu". Pošto nemam ni jedan pisani ugovor ni sa živim ni sa pokojnim vlasnicima (suvlasnicima) pitam se koji je smisao popunjavanja te rubrike ako se ne može dobiti subvencija za ulaganja u proizvodnju. Naime, neki vlasnici su stariji bolesni ljudi i nisam želeo da ih maltretiram vozajući ih do beležnika i nazad, a negde ima više od 3 suvlasnika pa ne mogu sve da ih sakupim, a negde su vlasnici poodavno umrli... Razmišljam se da li uopšte to da popunjavam ili jednostavno preskočim rubriku. Generalno, ovi živi vlasnici nisu baš u stanju da se kreću (jedan je čak i oslepeo od dijabetesa) tako da bi njihovo izlaženje iz kuće i vožnja do-od (oko 20km) zaista bilo nehumano. Kakvi su vaši saveti ?
Inače Ugovor možete da napravite i pomoću vlasnikovog zastupnika (Ili da zamolite Notara da dođe kod vlasnika).
De si nasao taj prilog ?Gde mogu da skinem taj prilog?
Našao...
Normalno u mojoj temiDe si nasao taj prilog ?
I to sam već pisaoPrilikom promene biljne kulture (umesto kukuruza treba da upišem pšenicu za ovu godinu) na samo jednoj parceli koja je manja od 1 ha ne prolazi mi potvrda već iskače upozorenje "vrednost sme da bude najmanje 1 ha" u odjeljku za protivgradnu zaštitu. Kako se to rešava?