Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мислио сам и то али онда пијани не расуђујемо како треба, а бојим се да би неки и претерали.Drale bolje prvo na po koje pice. Manje ce da boli
Па замисли, да купим или купиш од неког генија?! Ма иди бре у кур па и са овом памећу не могу да се саставим.Kad bi sve pameti bile na prodaju opet bi svako kupio svoju.
Sve si slagao od prvog do poslednjeg slova.Znaju svi na forumu koji je tvoj stav a i onomad si pisao kako ja imam pola krave više nego što si ti mislio.Ko koga potcenjuje.Ja ni ne znam koliko ti obrađuješ zemlje.Sve što ti ja zameram j što si protiv toga da zaposleni ne mogu dobijati subvencije.Nemoj me terati da tražim po forumu te tvoje postove.Koga ja čoveče kritikujem,u čije poslove ulazim u čije kredite-molio bih sve da se citatom oglase.Ne smeta meni niko ni sa 10,1000 ha ali samo da ne sere i izigrava heroja.Bas fino od tebe sad i lazem. Zasto ti ne shvatas da ja apsolutno nista nemam protiv vas zaposlene ili sto radite manje zemlje?!
Mene to ne dotice isto kao sto me ne dotice ni to sto neki rade 1000 ha. Svako radi kako ume i zna ali vi sitni ste optereceni sa svakim koji radi samo duplo od vas a da ne govorim o sto puta vise!
Vama ide uz onu stvar to sto i vi ne plivate u tim vodama iako kritikujete na sve moguce nacine svakog ko obradjuje vise zemlje!
Da se razumemo, ima svakako od onih koji su bezobrazni i ulaze preko drugih ali nisu svi isti, vi jednostavno kritikujete apsolutno sve i ulazite i u njihove poslove i u neku njihovu racunicu pa u njihove kredite a od toga nista nemate osim da se izlajete!
Do sad smo pravili na teniskom terenu a Luka i ja smo bili prvi reketiВаљало би да направимо неки скуп у некој боксерској сали па да се сви скупимо и истресемо све фрустрације кроз боксерске рукавице у рингу. Можемо појединачно и екипно мали против великих, профи против хобиста,лелемуди против вредница, кулаци против сиротиње,... А после на иће и пиће, плаћа ко остане на ногама.
Bilo nas u prvoj klasi dostaUh, pa ja sam smršao od tada
Nema tu sta da te potcenjujem sta si puko ako sam pogresio u sasvim malo zemlje ili krava?! Pisao sam samo u kontekstu toga sto si uporan u tome da ti licno znas kako treba subvencijonisati poljoprivrednike, protesti nisu po tvojoj meri, protiv si ishoda protesta, bunis se protiv ovakvog vida a jasno je zasto, jer doprinos takvih subvencija je na niskom nivou po tvom gazdinstvu!Sve si slagao od prvog do poslednjeg slova.Znaju svi na forumu koji je tvoj stav a i onomad si pisao kako ja imam pola krave više nego što si ti mislio.Ko koga potcenjuje.Ja ni ne znam koliko ti obrađuješ zemlje.Sve što ti ja zameram j što si protiv toga da zaposleni ne mogu dobijati subvencije.Nemoj me terati da tražim po forumu te tvoje postove.Koga ja čoveče kritikujem,u čije poslove ulazim u čije kredite-molio bih sve da se citatom oglase.Ne smeta meni niko ni sa 10,1000 ha ali samo da ne sere i izigrava heroja.
Mislim da jednostavnije i krace ne moze se objasniti to sto sam napisao!Peet , opet ne kontam , pogotovo ovu recenicu?
Na slici si pre ulaska na posao ili po izlasku?Cim neko hoce sebe da uzdigne on pise kako je neko ljubomoran na njega i zavidan zato sto radi puno zemlje, zar nije normalnije da budes ljubomoran na nekoga ko ne radi nista a lepo zivi a ne na nekog pacenika koji koji ne izlazi iz traktora i racuna kolko mu subvencije krpe rupe
Послато са RMX3263 помоћу Тqпатока