Nema tu sta da te potcenjujem sta si puko ako sam pogresio u sasvim malo zemlje ili krava?! Pisao sam samo u kontekstu toga sto si uporan u tome da ti licno znas kako treba subvencijonisati poljoprivrednike, protesti nisu po tvojoj meri, protiv si ishoda protesta, bunis se protiv ovakvog vida a jasno je zasto, jer doprinos takvih subvencija je na niskom nivou po tvom gazdinstvu!
I ne vidim sta je tu neistina!
A za to da li si u radnom odnosu ili si u penziji a obradjujes zemlju malo vise, seres da se je tu protivim!
Znas koliko me to brine jer povlacis i ti od onoga sto obradjujes nesto subvencije! Ni malo! Ne zanimas me jer ne gledam druge!
Svo vreme ste vi nekolicina zabrinuti za one sto vise zemlje obradjuju i ogovarate non stop kako ce kad tad vrag dostici i puknuti pa cete vi ostati sretni i zadovoljni! U tome je poenta sto ste bahati, zavidni i ljubomorni!
E vidis to mi ide na onu stvar a ne da li primis ti ili ne primis subvencije iz raznih razloga!
Ali tezak si pa evo ja popustim jer stvarno nema smisla voditi glupu debatu sa takvim ljudima kad prevrnu pricu za 180*
Svako dobro!