A kako treba da izgleda ugovor? Šta otprilike treba napisati?Jesu. Ne moraju biti overeni ugovori. Samo obavezno stavi JMBG zakupodavca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kako treba da izgleda ugovor? Šta otprilike treba napisati?Jesu. Ne moraju biti overeni ugovori. Samo obavezno stavi JMBG zakupodavca.
Jel imas ovaj ugovor u word-u? Da se mogu dodati jos parcela? Da ne prekucavam kada mi zatreba.
Kruzi neproverena informacija da, ukoliko je davanje zemljista bez naknade, nije potrebna overa notara, a kada postoji cena navedena u ugovoru, da je onda potrebno overiti taj ugovor.Ako je zakup malo prepraviš ugovor da se vidi cena zakupa...
tako jeDrugari pitanje, oni koji su dobili 9k ne moraju ništa da podnose za ovih drugih 9k?
Auuu rodjeni moj ,ja koliko cujem ovi po 9 vec dobili i drugi 9sto bi se reklo ovi koji su imali neki problem u e agraru pa kasnije predavali zahteve --za sada-- bolje prosli jer su dobili svih 18hilj
bravo za njih ako je takoAuuu rodjeni moj ,ja koliko cujem ovi po 9 vec dobili i drugi 9