Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je obaveštenje uprave za a. plaćanja iz juna..Nista od toga nema. Povratka i ispravljanja i podnosenja zahteva za nešto što je prošlo nema. Ja sam dobio odgovor da je rok za podnošenje subvencija bio produžen i da smo imali dovoljno vremena da rešimo sve problemčiće. Od 13.06 uopšte više nije postojao zahtev za subvencije za biljnu proizvodnju u padajućem meniju sa zahtevima u delu e-podsticaji. To vazi za sve trenutno aktuelne zahteve. Više sreće u narednom kolu.
Meni su isplatili subvencije po 18000 za sve ostale parcele (ispod 20ha), tako da ja ne mogu da menjam zahtev. Zato sam i pitao da li postoji neka mogućnost da se sad traži i za tu dodatnu parcelu (ni sa njom ne prelazim 20ha), i ako postoji - kako to uraditi? Zvaću danas ponovo kontakt centar pa ako ih dobijem napisaću šta su mi rekli...
Koliko dana je prošlo od kad si preuzeo sa e sanduceta rešenje za subvencije? Rok za žalbu je 15 dana od dana preuzimanja.Dakle, konačno sam dobio vezu na 0800106107, objasnim o čemu se radi nekom tipu (da sam dobio subvencije za sve parcele osim za onu koja je bila u procesu verifikacije, da je sad verifikovana i pitam da li mogu (i kako da podnesem zahtev) da dobijem subvenciju i na tu parcelu jer nije moja krivica što njima treba tri meseca za verifikaciju). Kaže taj čovek čekaj idem da pitam nadređene, sačekam, vrati se on i traži da upiše broj telefona, kao obavestiće nadređene o mom pitanju. Prilično mi je jasno da to obaveštavanje nadređenih znači da me skine s' dnevnog reda, jer je u pitanju prosta stvar: ili daju ili ne daju subvencije za parcele za koje zbog verifikacije nije mogao biti podnet
Rešenje iz eSandučeta sam preuzeo 20.07.2023. a parcela mi je verifikovana 03.08.2023. popodne, (jer pre podne istog dana nije još bila verifikovana a kad sam uveče proveravao eAgrar bila je verifikovana). Dakle tačno 15 dana nakon što sam preuzeo rešenje o subvencijama. Koji su to maheri...Koliko dana je prošlo od kad si preuzeo sa e sanduceta rešenje za subvencije? Rok za žalbu je 15 dana od dana preuzimanja.
A gde treba operite ugovor?Jel imas ovaj ugovor u word-u? Da se mogu dodati jos parcela? Da ne prekucavam kada mi zatreba.
Inace ovaj ugovor prolazi 100% tj provereno.
Ugovor o Zakupu Poljoprivrednog zemljišta treba onom ko je uzeo neku parcelu u zakup pa da je navede u svoj eRPG-eAgrar (To već znate i sami ).A gde treba operite ugovor?