Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imal neko da je dobio stogod
To je problem sada, nije svima ali zadesi se. Ako nije velika parcela obrisi je i ponovo podnesi zahtev ili ih zovi da ih pitas. Tako je uradjeno na jednom gazdinstvu i za par dana zahtev presao u prihvacen.Vodi se na jednoj parceli salas, koji je srusen, ali to ranije nije bio nikakav problem.
Jednu stvar sam jos zaboravio, jedna manja parcela se vodi kao sumsko zemljiste, relativno je skoro iskrcena, ali nije preimenovana u polj. zemljiste.Da li je tu mozda problem?To je problem sada, nije svima ali zadesi se. Ako nije velika parcela obrisi je i ponovo podnesi zahtev ili ih zovi da ih pitas. Tako je uradjeno na jednom gazdinstvu i za par dana zahtev presao u prihvacen.
Ja imam voćnjak i vinograd kao obradivu površinu, bez problema.Jednu stvar sam jos zaboravio, jedna manja parcela se vodi kao sumsko zemljiste, relativno je skoro iskrcena, ali nije preimenovana u polj. zemljiste.Da li je tu mozda problem?
Da li je neko imao slucaj da prijavi sumu kao zemljiste i da li to prolazi?
Voćnjak i vinograd nisu problem.Ja imam voćnjak i vinograd kao obradivu površinu, bez problema.
Sve to stoji ali ako je zahtev " u radu" vec dugo znaci da nešto koči. Kad je zahtev prihvaćen i ceka dugo na isplatu, znaci čekaju se pare. Najbolje da ih nazovete i vidite u čemu je problem. Moguće da i šumsko zemljište pravi problem, ja sam imala slučajeva za sad samo za gradjevinsko. Mnogima su iz katastra povukli i kucu i dvoriste, nekima su prošle subvencije, nekima prave problem, zavisi verovatno od službenika koji to obradjuje.Ljudi sto "lupate glave" preispitavajuci sebi. Oni su svorc i pare su najveci proble.
Na kojoj si poziciji ?Ja sam predao 11.4 i nisam dobio nista. Valjda nisam jedini
PrimljenNa kojoj si poziciji ?
Probaj onda da izmeniš zahtev i ponovo ga podneseš. Neki se jednostavno "zaglave" tako.Primljen
Pošto ste 12.04 koji vam status stoji?Izgleda još nije stiglo do 12.04.
Ја сам то радио и даље у раду од 08.04Probaj onda da izmeniš zahtev i ponovo ga podneseš. Neki se jednostavno "zaglave" tako.
i mi smo to uradili predato 7.4al stoji izmenjen od kraja majaЈа сам то радио и даље у раду од 08.04