Тако је али то је ствар личног избора који нам је исто дат постоје и горе ствари од дувана па на теби је хоћеш их конзумирати или не.Da je Bog hteo da ne pusimo ne bi nam dao biljku duvan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тако је али то је ствар личног избора који нам је исто дат постоје и горе ствари од дувана па на теби је хоћеш их конзумирати или не.Da je Bog hteo da ne pusimo ne bi nam dao biljku duvan
Pretpostavljam da nisam bio karakter i ostavio pušenje da ne bih imao problem koji imam.Jedno mogu reći pušačima.Od kad ne pušim-nisam se nešto obogatio ( pušio sam po 2 kutije).To je samo jedna loša navika i bacanje para i velika mržnja nepušača prema tebi.Sa pićem sam prestao 2000 jer sam dobio šuljeve.Toga dana sam kolegi brao kukuruz pod temperaturom-toliko su šuljevi radili.Pio sam Amer čaj i morao sam prestati sa alkoholom.Dva dana sam ležao.Prošli su i od onda nikad više se nisu pojavljivali.Nisam bio neka pijanica ali sam svaki dan voleo da popijem po koju rakijicu i po koje pivo pa sam prekid podneo normalmo.Све пије воду хтели ми или не да признамо за све постоје законитости .Пушачки стаж је ту пресудан и битан .Наш како каже један духовник да је човек требао да пуши био би рођен са оџаком на глави.Не желим да вређам пушаче и стварно ми не сметају ни дим ни њине цигаре док се пуше.
Ne plaćamo to iz principaPlatićemo ovu godinu da ne bi sledeće platili retroaktivno.
Ne plaćamo to iz principaEvo,sad zvao vode vojvodine da pitam dal da platimo tekucu ratu u avgustu,kaze zena obavezno,nista nije vlada donela,toliko,,