Subvencije u poljoprivredi za 2023 godinu

Ima ih. Pošta Grocka, JNA 4 je pošta u Zaklopači. Selo.
Naveo si kao primer Palilulu. Palilula je ogromna opština, tu su, recimo sela Slanci, Veliko selo...

Ima ih. Pošta Grocka, JNA 4 je pošta u Zaklopači. Selo.
Naveo si kao primer Palilulu. Palilula je ogromna opština, tu su, recimo sela Slanci, Veliko selo...
Mozda primer nije dobar zato imaju 20 mesta gde mogu da obave sve formalnosti ali zato Stari grad ima isto ali nema poljoprivrednog zemljista.Mi ovde u dve opstine i 20 sela imamo 2 mesta gde mozemo da obavimo seoske poste nisu umrezene ili sta drugo?

a gde su pare Laki,ceka se suncokret i povracaj za masine.. to ce biti na kukovo leto isplata

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Mozda primer nije dobar zato imaju 20 mesta gde mogu da obave sve formalnosti ali zato Stari grad ima isto ali nema poljoprivrednog zemljista.Mi ovde u dve opstine i 20 sela imamo 2 mesta gde mozemo da obavimo seoske poste nisu umrezene ili sta drugo?
Apsolutno se slažem da je totalni debilizam da se to ne može obaviti u svim poštama!
Samo sam konstatovao da nije tačan podatak da ne može ni u jednoj seoskoj, ništa drugo ("Samo ne u seoskim postama!").

Diskriminacija seljaka. Zašto ne može svaki kompjuter da pristupi centralnom u kojima su ti podaci?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Apsolutno se slažem da je totalni debilizam da se to ne može obaviti u svim poštama!
Samo sam konstatovao da nije tačan podatak da ne može ni u jednoj seoskoj, ništa drugo ("Samo ne u seoskim postama!").
Svaka posta koja se nalazi u krugu dvojke ne racuna se.Na onom spisku ne vide se sela,mi imamo postu jos od doba kralja a sada radi samo pola radnog vremena od doba ministra za nebrigu o selu

Јел има линк за проверу тих пошти да видим јел може у селу или да идем даље

Јел има линк за проверу тих пошти да видим јел може у селу или да идем даље
Ima, samo nije baš najsrećnije rešen taj spisak, navedene su opštine, ne mesta. Konkretno za poštu u mom mestu piše - Beograd/Grocka, JNA 4.
Znači, ta pošta je u BG opštini Grocka kako piše, ali u mestu Zaklopača. Tako da moraš malo da probaš na Guglu, da po ulici pronađeš u kom je mestu.

Treba proveriti u lokalnoj pošti .Mislim da je ovo lokacija pošte u Mokrinu a vodi se pod Kikinda.

shell gas station 96th street
Upravo tako.
85a100c833636649009f59b5f2a76219.jpg

Nazad
Vrh