emigrant
Član
Bome nisu isti.Ove poljoprivreda ne interesuje uopšte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos kako ih interesuje ,samo zavisi u kom pravcuBome nisu isti.Ove poljoprivreda ne interesuje uopšte.
Kojeg datuma podnet zahtevUplaćeno danas 18000 ,7 dana prošlo od promene statusa sa poslato na isplatu na isplaćen.
Desetak dana nakon početka konkursa,ne sećam se tačnog datuma.Kojeg datuma podnet zahtev
Nisi jedini. Mada, oni su rekli iz Voda, da nema ukidanja bez izmene zakona. Kao i "naredni period" za subvencije, 2025. za odvodnjavanje i ovo je sarena laza ovih sibicara. Bolje i da smo uplatili, jer oni svakako racunaju kamatu, a posle vuk pojeo magarca. Takodje, oni se ne libe izvrsitelja, pa ti posle pokreci postupke protivizvesenja, i sl.Ја кад сам добио решења уплатио све 4 рате.
Како каже она народна "које журио,врат сломио"
Јел ти бела коверта стиглаJa to ne plaćam ima 15 godina.Porez redovno plaćam.Stalno šalju opomene i to je to.
И на томе се и завршиStiže svake godine.
meni je danas uplaceno a aplicirao sam krajem maja. uplaceno mi je 18.000din po hektaruDobro veče kolege. Da li su danas nekome uplaćene subvencije ? 12.04 podnet zahtev 55 dana je status bio primljen ,sada vec mesec dana uradu. Ja vise ne znam sta rade i misle. Imate li mozda neku informaciju ,do kada je rok za isplatu ?
U zdravlju ih potrošili.meni je danas uplaceno a aplicirao sam krajem maja. uplaceno mi je 18.000din po hektaru