guest 43101
Član
Pre će oni dobiti svih 18k, nego mi drugu polovinu.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa jbg zajebali se,Ja sam dobio 9k a nisam u stranci niti imam nekog u stranci.. Vise izgleda da se ide nekim random redosledom pa kako ko ima srece. Verujem da cete vi koji niste dobili nista dobiti 18k odmah a mi koji smo dobili 9k sacekati posle vas.. I to je u redu samo nek oni to isplate u predvidjenom roku..
A koje je predvidjen rok ? Rekose prvo za setvu ,mozda su mislili na postrnu.. Ili setvu pseniceJa sam dobio 9k a nisam u stranci niti imam nekog u stranci.. Vise izgleda da se ide nekim random redosledom pa kako ko ima srece. Verujem da cete vi koji niste dobili nista dobiti 18k odmah a mi koji smo dobili 9k sacekati posle vas.. I to je u redu samo nek oni to isplate u predvidjenom roku..
Ja cuo da treba da izmenis zahtev i samo podneses ponovoVi ste dobri,kod mene još stoji U RADU.
Mislim da je nesto tipa mesec dana od datuma zatvaranja javnog poziva ali nemoj me drzati za rec morao bi da proverim..A koje je predvidjen rok ? Rekose prvo za setvu ,mozda su mislili na postrnu.. Ili setvu psenice![]()
Ne moze vise da podnese, prosao je konkursrodjak nije podneo zahtev za subvencije ,samo je obnovio gazdinstvo,nije znao ,mislio samo obnova..,jel prosao rok,jel sad kasno?
?
i ti si dobar, kod mene je jos primljenVi ste dobri,kod mene još stoji U RADU.