guest 43101
Član
Pre će oni dobiti svih 18k, nego mi drugu polovinu.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa jbg zajebali se, , šalaJa sam dobio 9k a nisam u stranci niti imam nekog u stranci.. Vise izgleda da se ide nekim random redosledom pa kako ko ima srece. Verujem da cete vi koji niste dobili nista dobiti 18k odmah a mi koji smo dobili 9k sacekati posle vas.. I to je u redu samo nek oni to isplate u predvidjenom roku..
A koje je predvidjen rok ? Rekose prvo za setvu ,mozda su mislili na postrnu.. Ili setvu pseniceJa sam dobio 9k a nisam u stranci niti imam nekog u stranci.. Vise izgleda da se ide nekim random redosledom pa kako ko ima srece. Verujem da cete vi koji niste dobili nista dobiti 18k odmah a mi koji smo dobili 9k sacekati posle vas.. I to je u redu samo nek oni to isplate u predvidjenom roku..
Ja cuo da treba da izmenis zahtev i samo podneses ponovoVi ste dobri,kod mene još stoji U RADU.
Mislim da je nesto tipa mesec dana od datuma zatvaranja javnog poziva ali nemoj me drzati za rec morao bi da proverim..A koje je predvidjen rok ? Rekose prvo za setvu ,mozda su mislili na postrnu.. Ili setvu psenice
Ne moze vise da podnese, prosao je konkursrodjak nije podneo zahtev za subvencije ,samo je obnovio gazdinstvo,nije znao ,mislio samo obnova..,jel prosao rok,jel sad kasno?
?
i ti si dobar, kod mene je jos primljenVi ste dobri,kod mene još stoji U RADU.