radashin
Član
Ma nemam pojma, verujem ja da im nedostaju novci. Nego, uplate već idu, zbog toga razmišljam tako... A ko će ih znati, ništa ja njima ne verujem, čudo jedno šta sve mogu da slažu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
opa...Legla doplata od drugih 9 000din/ha.
Ima nas sto cekamo verifikaciju vec mesec i po....bar se nadamo da je zato produzen rokNe verujem da ima ko vec do sada nije prijavio
To je mali broj hektara i ako ima a ovime produzuju vreme isplate a pitanje da li ce biti i konacan rok
Licno misljenje,moguce da gresim
Takođe čekam verifikaciju i to većeg dela parcela..ne znam da li ste gledali onaj film čekaj me, ja sigurno neću doći.Ima nas sto cekamo verifikaciju vec mesec i po....bar se nadamo da je zato produzen rok
Kako to da dupliraju parcele (Da li ste probali da ih obrišete >Naravno duple parcele pa se one ponovo same vrate ili ste ih vi sami duplirali ?<.100% rade sve namerno samo da bi duze trajalo. Meni su bukvalno izmislili problem. Sve je bilo savrseno u red, podneo zahtev 7.04. i onda od jednom mi duplirali moje dve parcele. Nema suvlasnika, sve cisto 100%.
Izmisljaju po zadatku jer nemaju para.
Treba samo da znaju da su advokati spremni. Ima dosta drugara koji su spremni da ih angazuju.
Pa po ovome je tačno (Zašto bi lagali ako su objavili na stranici http://www.minpolj.gov.rs/svima-ce-biti-isplacena-davanja-od-18-000-dinara-po-hektaru/ takođe i na Viber).Sada je zvanično. Jel od sada isplaćuju 18k?Нова Уредба о субвенцијама ступила на снагу, ево шта све пише у њој | Удружење новинара за пољопривреду
Влада доноси У Р Е Д Б У О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА УРЕДБЕ О РАСПОДЕЛИ ПОДСТИЦАЈА У ПОЉОПРИВРЕДИ И РУРАЛНОМ РАЗВОЈУ У 2023. ГОДИНИ - ,,Службени гласник РСˮ,agropress.org.rs
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Cika Aco pročitajte malo.Za ovih dodatnih 9.000 da li teba ponovo popunjavati zahtev za podsticaj ili će po automatizmu ići isplate kao i za prvi deo?