aca74
Član
Dobro da ne traži ućešće na ipatdu i letovanje na ibici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve to plati kripto valutom!Ako sve to kupim babi pocece sve zivo da mi trazi, prvo tablet, pa laptop, pa elektricni trotinet, pa dron..
Ne znam kako ide sa aplikacijom, ja imam elektronski sertifikat na LK i kad sam ga uzimao receno mi je da traje 3 godine.. Vrvt na svake 3 godine treba da se obnavlja, mislim da mi ove godine istice..Ja taj ConsentID koristim već duze vreme i išlo je to nekako, međutim sad oko nove god. je prestao da funkcioniše, samo izađe obaveštenje ConsentID je zaustavljen. Treba ga ažurirati, ali ne prihvata ažuriranje ni manuelno, ni automatski.Kontaktirao sam E upravu i dobio uputstvo da deinstaliram aplikaciju i u pošti dobijem nove parametre i onda ponovo instaliram aplikaciju. Postupio sam tako, međutim, opet ne mogu da otvorim ConsentID i dalje samo stiže obaveštenje ConsentID je zaustavljen. Ponovo sam kontaktirao E upravu pa sad čekam odgovor.
Znaci ne moze 2 naloga na jedna telefon...e to je sranje...Baba mora da ima i email, kao i pametni telefon sa consentID. Na jednom telefonu ne mogu dva consentID naloga, tako da baba mora da ima svoj. Ili komp sa citacem za licne karte.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ja poceo da ucim babu kako se cita mail koji sam joj napravio, uvek zabode na "gmail" delu..Nista ovo promeniti nece kakvo smanjivanje broja gazdinstva sad je jos lakse uzmes par pametni telefona pokupis kodove od baba i deda i to je to nema vise cimanja po trezoru